Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ofertă-record" pentru golgheterul revelaţiei din Europa: 70 de milioane de euro!

"Ofertă-record" pentru golgheterul revelaţiei din Europa: 70 de milioane de euro!
Comentarii

Golgheterul revelaţiei sezonului din Europa este dorit în Premier League pentru o "ofertă-record" de 70 de milioane de euro.

Este vorba despre Victor Boniface (23 de ani), golgheterul lui Bayer Leverkusen, singura echipă neînvinsă din Europa şi care conduce campionatul Germaniei şi pare capabilă să oprească dominaţia lui Bayern Munchen în Bundesliga.

70 de milioane de euro pentru Victor Boniface, din Premier League!

Boniface a intrat pe lista de transferuri a londonezilor de la West Ham, care sunt gata să ofere nu mai puţin de 70 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile atacantului care face senzaţie sub comanda lui Xabi Alonso, antrenorul "Farmaciştilor".

West Ham se află pe locul 6 în clasamentul din Premier League, cu 35 de puncte strânse în 21 de meciuri, iar prin transferul lui Boniface vor să pătrundă în Top 4, pentru un loc în Liga Campionilor. O astfel de mutare s-ar putea face la vară.

Victor Boniface a marcat de 16 ori şi a livrat opt pase de gol în 23 de meciuri jucate pentru Bayer Leverkusen în toate competiţiile sezonului.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Victor Boniface în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: victor bonifacetransferwest hambayer leverkusen 

viewscnt
Articole similare