Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, dorit de încă un club din Serie A! Şanse tot mai mici să rămână la Empoli

Răzvan Marin, dorit de încă un club din Serie A! Şanse tot mai mici să rămână la Empoli

Fotbal

Comentarii

Răzvan Marin (27 de ani) a revenit ca titular la Empoli, după patru etape în care a început de pe bancă, iar echipa a obţinut o victorie importantă, scor 3-0, acasă, contra celor de la Monza, în weekend.

Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Empoli în duelul cu Monza, însă acest lucru ar putea să nu mai conteze.

  • În acest moment, Răzvan Marin este împrumutat de Cagliari la Empoli până în vara lui 2024, cu opţiunea unui transfer definitiv.

Răzvan Marin ar putea pleca de la Empoli!

Cu toate acestea, profitând şi de faptul că Empoli nu pare să fie total mulţumită de jucătorul român, Cagliari şi-ar dori să-l readucă la echipă pe mijlocaş.

Cagliari se află pe locul 17 în Serie A, după 21 de etape, primul deasupra zonei retrogradării, iar tehnicianul Claudio Ranieri a cerut întăriri. 

Cum nu dispun de un buget de transferuri considerabil, şefii celor de la Cagliari s-au gândit că cel mai rentabil ar fi să-l readucă la echipă pe Răzvan Marin. 

Cagliari nu mai ţine cont nici de posibila sumă pe care ar putea-o încasa de la Empoli, în vară, pentru un transfer definitiv. Faptul că Marin nu s-a impus ca titular, lasă de înţeles că nu va exista nicio ofertă concretă în vară.

Răzvan Marin, dorit şi de Salernitana

Salernitana, lanterna roşie din Serie A, a strâns rândurile în această iarnă, iar presa din Italia anunţă că trupa lui Filippo Inzaghi şi-l doreşte pe Răzvan Marin.

După venirile lui Toma Basic (ex-Lazio) şi Alessandro Zanoli (ex- Napoli), gruparea din Salerno se pregăteşte să dea o nouă lovitură prin transferul mijlocaşului român.

Tuttomercatoweb anunţă că mutarea se poate realiza în cazul în care Salernitana se înţelege, atât cu Cagliari, clubul care îl deţine pe Răzvan Marin, cât şi cu Empoli, care are opţiunea de transfer definitiv.

Afla mai multe despre: razvan marinempolicagliari 

viewscnt
Articole similare