Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan, lecţie de modestie după transferul la Atletico Madrid. Ce decizie a luat înainte de plecarea în Spania

Horaţiu Moldovan, lecţie de modestie după transferul la Atletico Madrid. Ce decizie a luat înainte de plecarea în Spania

Rapid

Comentarii

Horaţiu Moldovan a plecat luni la Madrid pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna contractul cu Atletico.

Ultima decizie luată de Horaţiu Moldovan! 

Horaţiu Moldovan schimbă echipa în perioada de mercato din iarnă. Portarul care s-a calificat la Euro 2024 cu naţionala României face un salt uriaş în carieră şi semnează cu Atletico Madrid. 

Atletico Madrid a decis să achite clauza de reziliere a lui Horaţiu Moldovan de la Rapid, în valoare de 800.000 de euro.

Pentru a-şi răsplăţi jucătorul, Dan Şucu a vrut să îi pună la dispoziţie un avion privat care să îl ducă la Madrid. 

Conform GSP Moldovan i-a mulţumit lui Şucu pentru propunerea, însă a preferat, din modestie, să îşi plătească singur biletul pentru un zbor normal, de linie! 

Horaţiu Moldovan a plecat spre Spania!

Goalkeeper-ul a bifat opt apariţii în preliminariile EURO 2024 şi are toate şansele să participe la Campionatul European din Germania.

Transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid ar fi trebuit să se realizeze în urmă cu câteva zile, însă portarul a dorit să mai joace un meci pentru Rapid, înainte să-şi facă bagajele, chiar dacă şi-a asumat anumite riscuri.

Atletico Madrid l-a vândut pe al doilea portar, Ivo Grbic, la Sheffield United, pentru 2.500.000 de euro şi i-a achitat clauza de transfer lui Horaţiu Moldovan, de 800.000 de euro.

Aşadar, Rapid n-a avut niciun cuvânt de spus în această problemă. A acceptat banii cu regretul că a pierdut un portar de echipă naţională.

Dan Şucu a recunoscut, la un moment dat, că oamenii din clubul său au greşit în momentul în care au acceptat ca ”Horică” să aibă o clauză de reziliere atât de mică, de doar 800.000 de euro.

Afla mai multe despre: horaţiu moldovanatletico madridrapid 

viewscnt
Articole similare