Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olympique Lyon, pe urmele lui Karim Benzema. Jucătorul este contestat în Arabia Saudită

Olympique Lyon, pe urmele lui Karim Benzema. Jucătorul este contestat în Arabia Saudită
Comentarii

Situaţia lui Karim Benzema (36 de ani) în Arabia Saudită este atent monitorizată de clubul la care s-a format, Olympique Lyon, care încearcă să-l readucă pe atacant, la paisprezece ani după ce a plecat la Real Madrid.

Fostul internaţional francez (97 de selecţii, 37 de goluri) a ajuns în Arabia Saudită şi la Al-Ittihad în vara anului trecut, unde a a avut săptămâni agitate.

El are contract cu gruparea saudită până în 2026, dar conducătorii de la Lyon se bazează pe relaţiile bune dintre grupul Eagle Football, care deţine Olympique Lyon, şi oficialii din Arabia Saudită.

"KB9" a jucat primul său meci pentru echipa profesionistă la doar 17 ani, pe 15 ianuarie 2005, împotriva lui Metz. El a marcat primul său gol pentru Lyon în sezonul următor, în Liga Campionilor, împotriva lui Rosenborg (la 17 ani şi 352 de zile). În cinci sezoane la Lyon, Benzema a câştigat şapte titluri (dintre care patru de campion al Franţei) înainte de a semna cu Real Madrid, unde a devenit o legendă a clubului şi a fotbalului francez (25 de titluri, dintre care 5 Ligi ale Campionilor). El a plecat vara trecută, după 14 ani petrecuţi la club.

În Arabia Saudită, Benzema a marcat de 12 ori în 20 de meciuri. Dar, a absentat nemotivat de la reunirea echipei pentru stagiul din Dubai, de la începutul lunii. Potrivit apropiaţilor săi, citaţi de Marca, jucătorul nu s-a putut întoarce la timp după ce a fost blocat de ciclonul Belal în Mauritius.

În următoarele zile sunt programate întâlniri în Arabia Saudită pentru a discuta despre viitorul său, afirmă jurnalistul Fabrizio Romano.

Afla mai multe despre: olympique lyonkarim benzemaarabia saudită 

viewscnt
Articole similare