Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmescu a răbufnit după transferul zilei în străinătate! "Mi se pare un lucru rău pentru el. E alt sport în campionatul ăla"

Cosmescu a răbufnit după transferul zilei în străinătate! "Mi se pare un lucru rău pentru el. E alt sport în campionatul ăla"
Comentarii

Comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, şi-a spus părerea despre transferul anunţat luni în străinătate, după ce fotbalistul român a fost prezentat oficial.

Fotbalistul român transferat azi în străinătate: "A fost frânt în sezonul ăsta. Cum să am eu încredere?"

Adrian Mazilu (18 ani) a ajuns în Premier League, la Brighton & Hove Albion, iar ulterior s-a alăturat echipei olandeze Vitesse Arnhem sub formă de împrumut pentru restul sezonului.

Mazilu a semnat luni cu formaţia olandeză până la finalul acestui sezon şi a vorbit despre provocarea din Ţările de Jos: "Este o oportunitate incredibil de mare pentru mine. Vitesse este un club minunat. Desigur, sper să fiu important pentru echipă în următoarele luni. În orice caz, abia aştept cu nerăbdare şi merg spre ea cu toată energia", a spus fotbalistul crescut de Gică Hagi la Farul.

Vestea a fost comentată de Bogdan Cosmescu, la Orange Sport, iar acesta a fost reticent faţă de alegerile pe care le-a făcut Adrian Mazilu. 

"Eu am mai văzut transferul ăsta, cu Băluţă la ultima clasată din Olanda, la ADO Den Haag, apoi a avut o perioadă fulminantă până la Farul. Mi se pare un lucru rău pentru el, că din 20 de jucători de acest nivel valoric cumpăraţi de Brighton eu cred că pe ăia la care au văzut ceva i-au păstrat. Eu cred că mai bine îl creşti în acele valori de la Brighton. 

Dacă e ultima clasată, te aşteţi să te salveze Mazilu? Dacă joacă cum juca în toamnă (n.r. - la Farul), nu juca nici la noi. Nu ştiu cine îi este impresar. Tentaţia de a merge în Premier League e imensă, dar trebuie să te autoevaluezi. <<Bă, aş putea eu?>>. 

Tu eşti convins că va face furori? Eu cred în el, sper. Cum să am eu încredere când se duce într-un campionat care nu are nicio treabă cu al nostru? E alt sport. Am văzut că a fost frânt în sezonul ăsta, iar la Brighton nu are cum să facă faţă. E foarte greu ca jucător să te duci şi la ultima clasată", a spus comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu. 

Vitesse este ultima clasată din prima ligă, cu doar 12 puncte acumulate în 18 meciuri. 

În total, fotbalistul de 18 ani a jucat 46 de meciuri pentru Farul, marcând nouă goluri şi oferind patru pase de gol.

Afla mai multe despre: adrian mazilubogdan cosmescubogdan cosmescu adrian maziluadrian mazilu vitesse 

viewscnt
Articole similare