Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu nu îl iartă pe Adrian Mutu: ”Eu nu am nimic cu el. Atât îl duce capul”

Dorinel Munteanu nu îl iartă pe Adrian Mutu: ”Eu nu am nimic cu el. Atât îl duce capul”

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu nu l-a menajat pe Adi Mutu.

Dorinel Munteanu, o nouă replică pentru Adi Mutu: ”Atât îl duce capul”

Deşi multe echipe din Superligă au preferat să plece în străinătate pentru cantonamentul de iarnă, Dorinel Munteanu a preferat varianta clasică: antrenament montan. Decizia a fost surprinzătoare pentru unii oameni de fotbal.

De exemplu, Adrian Mutu este de părere că antrenamentele făcute de gălăţeni sub comanda lui Dorinel Munteanu nu au vreo legătură cu fotbalul actual. 

Între cei doi a avut loc un schimb de replici, iar Dorinel Munteanu nu iartă ce i-a transmis ”Briliantul”. Azi, după remiza cu Voluntari, Dorinel a avut un mesaj pentru Mutu. 

„Trebuie să felicit echipa pentru că a făcut o partidă bună după această pauză controversată din punctul altora de vedere.

Noi ştim foarte bine ce facem. La Vatra Dornei a fost o singură dată, după opt ore de mers cu autocarul, am scos echipa în parc să facem o alergare uşoară. Nu ne-am antrenat pe beton, cum au vorbit specialiştii. Colegii mei specialişti, care sunt mari antrenori şi preparatori fizici.

Sigur, am făcut alergări în pantă, de-asta m-am dus la Vatra Dornei, nu este primul turneu montan al meu. Dacă mă duc la munte, normal că sunt mai multe pante, aşa că i-am pregătit foarte bine.

Eu nu am nimic cu Adrian, atât îl duce capul, ce să fac. Dacă el a zis aşa ceva despre mine… El e generaţia nouă. Noi suntem generaţia mai veche, am obţinut cele mai mari performanţe ca antrenori, ca jucători, pentru echipa naţională a României. De aceea ne iubeşte toată lumea. El e crescut în noua generaţie şi noua generaţie are altă părere despre noi. Dar tot pe teren se joacă, ne vom întâlni atunci”, a declarat Dorinel Munteanu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuadi mutuoţelul galaţi 

viewscnt
Articole similare