Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"FCSB nu m-a impresionat". Meciul văzut de Mircea Rednic, după ce UTA a primit patru goluri: "I-am ajutat noi pe ei. Nici nu mi-au venit transferurile"

"FCSB nu m-a impresionat". Meciul văzut de Mircea Rednic, după ce UTA a primit patru goluri: "I-am ajutat noi pe ei. Nici nu mi-au venit transferurile"

UTA

Comentarii

Antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, a dat vina pe greşelile făcute de jucătorii săi pentru înfrângerea drastică de pe Arena Naţională cu FCSB. De asemenea, tehnicianul s-a plâns că n-a reuşit toate transferurile dorite.

FCSB s-a dezlănţuit cu UTA, scor 4-0, insuficient pentru a-l impresiona pe Mircea Rednic

FCSB a învins luni seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia UTA Arad, în ultimul meci din etapa a 22-a a Superligii. Echipa bucureşteană s-a distanţat la 11 puncte de ocupanta locului secund în clasament.

La final, Mircea Rednic a considerat că jucătorii săi le-au făcut multe "cadouri" adversarilor, a avut dubii în privinţa penalty-ului transformat de Darius Olaru şi a vorbit despre transferurile nerealizate. 

"Aveţi dreptate, nu m-au ajutat şi nici nu m-au ajutat jucătorii, i-am ajutat pe ei. Noi am început bine prima repriză, am avut bară, ei au avut gol din corner, al doilea gol a fost pus pe tavă să dea ei gol. Avem probleme la fazele fixe, e lipsă de atenţie, responsabilitate, pe un fond bun de joc. Am început repriza a doua bine, i-am apasat, apoi penalty. Habar nu am dacă a fost sau nu, nu ştiu dacă l-a atins sau nu, că el a degajat mingea. Steaua (n.r. - FCSB) are jucători cu calitate şi când faci greşeli...

La pauză normal că am fost supărat în vestiar, le-am spus că e vorba despre orgoliu. Steaua (n.r. - FCSB) n-a făcut un joc bun, care să impresioneze. Am făcut greşeli copilăreşti mai ales la primul gol. Fabry se uita şi a dat voleu Olaru. E clar că noi nu cu Steaua (n.r. - FCSB)  ne batem, dar îmi pare rău ca atitudine, vreau mai multă răutate şi n-am avut. Nu uitaţi că la 2-0 am avut ocazie cu Fabry şi a dat peste tribună. Erau momente importante şi n-am profitat. 

Am spus că am nevoie de jucători. Problema la noi e că facem liste, ne dăm ok-ul şi nu se înaintează, nu ştiu e ce. Am avut cinci atacanţi pe listă şi n-am adus niciunul. N-am nevoie de mai mult de trei, patru schimbări, dar jucătorii cu care am discutat trag de timp. Ei poate-şi doresc să meargă în Europa, dar nu ne comparăm noi cu alte campionate puternice din Europa şi tot ne pasează cu săptămâna următoare. Nici nu avem ce face. 

FCSB nu m-a impresionat, dar au un lot bun, au şi concurenţă pe posturi. Eu zic că nu, nu o poate nimeni opri. Se vede că au format un grup, au entuziasm, au arătat ca o echipă", a declarat Mircea Rednic, la finalul meciului de pe Arena Naţională.  

FCSB s-a impus cu 4-0 şi este pe primul loc în Superligă, cu 47 de puncte, la 11 puncte de echipele clasate pe locurile doi şi trei. UTA Arad se află pe locul 13, cu 24 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsb utamircea rednicmircea rednic fcsb uta 

viewscnt
Articole similare