Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Adrian Mutu, gata să preia CFR-ul: "Negocierile au durat 5 minute!". Prima reacţie a "Briliantului"

ULTIMA ORĂ | Adrian Mutu, gata să preia CFR-ul: "Negocierile au durat 5 minute!". Prima reacţie a "Briliantului"

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Mutu (45 de ani) a oferit, luni, prima reacţie după ce şi-a dat acordul să o preia pe CFR Cluj. Nelu Varga, patronul CFR-ului, l-a convins pe Mutu să îl înlocuiască pe Andrea Mandorlini în doar cinci minute, în timpul negocierile.

"Briliantul" a dezvăluit că totul a decurs foarte rapid la negoicierle cu Nelu Varga, dar a spus, totuşi, că nu se aştepta să preia CFR Cluj chiar atât de repede. Adrian Mutu a dezvăluit, însă, că au mai existat discuţii şi în trecut cu CFR.

Adrian Mutu oferă detalii despre negocierile cu CFR Cluj: "Fac acest pas conştient fiind de responsabilitatea cu care mă încarc"

Înfrângerea cu FC Botoşani, 0-1 în deplasare, i-a fost fatală lui Andrea Mandorlini. Italianul a fost dat afară de Nelu Varga, patronul echipei, care s-a mişcat repede şi l-a convins pe Mutu să spună "da" ofertei din Gruia şi să preia banca tehnică la începutul lui 2024.

"Negocieri au fost simple, au durat 5 minute. Nu e prima oară, a picat într-un moment în care eu sunt liber, îmi şi doream să ajung la o astfel de echipă. Nu mă gândeam că o să fie chiar atât de repede, sincer. Au mai fost discuţii, vorbeam că într-o zi o să lucrăm împreună. Uite că se întâmplă", a spus Adrian Mutu, conform Fanatik.

Fostul antrenor de la Rapid sau Neftchi Baku a spus că este conştient de presiunea pe care o va avea la CFR Cluj. "Acest pas îl fac ştiind responsabilitatea cu care mă încarcă această alegere. Ştim foarte bine ce pretenţii sunt, nu e o noutate.

(n.r. - obiectivele) Astea o să le discutăm acum. Nu trebuie să-mi ceară titlul pentru că se luptă la titlu, atâta timp cât e condusă de Nelu Varga, CFR se luptă la titlu", a mai spus Adrian Mutu.

CFR Cluj se află pe locul 2 în clasamentul din Superligă, cu 36 de puncte strânse în 22 de meciuri, la 8 puncte liderul FCSB, care se poate distanţa la 11 dacă învinge pe UTA în ultimul meci al etapei din Superligă.

Afla mai multe despre: cfr cluj adrian mutuadrian mutu cfr clujadrian mutunelu vargacfr cluj 

viewscnt
Articole similare