Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, despre noua modă din fotbalul românesc: "Avem nişte gambe, cum n-are nimeni" | EXCLUSIV

Basarab Panduru, despre noua modă din fotbalul românesc: "Avem nişte gambe, cum n-are nimeni" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru nu este cel mai mare fan al noului "trend" din campionatul nostru, fotbaliştii au început să-şi taie jambierele din cauza "gambelor lucrate."

Fotbaliştii din Superliga au descoperit un nou trend, tăierea jambierelor în zona gambelor. Basarab Panduru este revoltat şi îi ironizează pe fotbalişti pentru modificările echipamentului de joc.

Basarab Panduru este revoltat de noua modă în fotbalul românesc

Panduru este "îngrijorat" că fotbaliştii campionatului nostru îşi vor tăia şi tricourile de joc.

"Băi, noi avem nişte gambe, cum n-are nimeni. Băi, dar ce au făcut de au gambele aşa. Au mers pe jos când erau mici.

Ce-au făcut, fratele meu, de toţi au găuri în gambe. Păi, am văzut la unul de la Craiova, tăiat în trei locuri. Mai tăiem mâine şi tricourile. Nu mai vezi niciunde.

Nu poţi să vezi găurile alea. Gambe aşa mari avem în campionatul ăsta? Deci ăia cu cele mai mari gambe nu taie jambierele, dar ăia cu gămbuţe, toţi le taie." a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Bogdan Cosmescu a răbufnit în direct

”Eu cred că trebuia că trebuia şi roşu pentru Cvek (n.r.- Ironic). Putea să îi facă fractură, la fel cum a păţit şi copilul (n.r. Dragoş Iancu). Este un penalty pe care nu l-aş da niciodată. 

Nu se va da niciodată, decât în România. Nici în liga a doua din Albania nu s-ar fi dat penalty. Omul ăla se aruncă pe jos.

Nu cade din cauza contactului. Dacă orice contact este penalty...”, a spus Bogdan Cosmescu, în cadrul emisiunii ”Minutul 91”.

VIDEO cu faza penalty-ului

Afla mai multe despre: cfr clujrapidbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare