Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Mihai Stoica a ironizat-o pe CFR Cluj în miez de noapte! Istvan Kovacs, direct vizat de mesajul postat de MM pe Facebook

UPDATE | Mihai Stoica a ironizat-o pe CFR Cluj în miez de noapte! Istvan Kovacs, direct vizat de mesajul postat de MM pe Facebook

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a pierdut al doilea meci din campionat, în deplasare, contra Rapidului, scor 1-3.

Imediat după încheierea meciului, Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, în care i-a ironizat pe rivalii din Gruia.

”No K no party” (n.r. Fără Istvan Kovacs nu e petrecere), a scris Mihai Stoica. Astfel, oficialul vicecampioanei României a făcut referire la meciul din urmă cu o săptămână dintre CFR şi Petrolul, partidă arbitrată de Istvan Kovacs şi câştigată de echipa lui Andrea Mandorlini. La acel joc, ”lupii galbeni” au fost privaţi de cel puţin o lovitură de pedeapsă.

Mihai Stoica a revenit mai apoi cu un mesaj pe reţele de socializare în care a clarificat faptul că mesajul făcea referire la cu totul altceva, "K" din mesajul postat după meciul Rapid - CFR, face referire la Ovidiu Kurti, unul dintre sărbătoriţii din acea zi ai clubului FCSB.

"S-a înţeles greşit mesajul “No K no party”. Sunt dator opiniei publice cu o explicaţie. Asta pentru a limpezi lucrurile.

Ieri, Elias Charalambous, Lucian Filip şi Ovidiu Kürti şi-au aniversat ziua de naştere. Ne-am pregătit să-i celebrăm.

Doar că Ovidiu Kürti a uitat să-şi încarce autoturismul şi n-a mai ajuns la Sibiu, unde-l aşteptam cu nerăbdare. Astfel, nu s-a putut organiza party-ul plănuit. No Kürti no party. El era K." a fost mesajul lui Mihai Stoica, pe Facebook.

 

”N-a fost în lot Istvan Kovacs! Omul de bază. E greu să câştigi meciuri fără el”

Comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu s-a ţinut de glume la finalul partidei Rapid - CFR Cluj şi a lansat o ”săgeată” către formaţia din Gruia. 

”Şi s-a mai întâmplat un lucru foarte important. Nu a fost în lot Istvan Kovacs. Fără Istvan Kovcas e complicat. Lipseşte omul de bază. Omul în plus. E greu să câştigi meciuri fără Istvan Kovacs.

E cea mai lentă echipă din Superligă, din echipa de bază. Dacă se apără cum s-au apărat cu Adana, nu deranjează. Dacă vor să construiască...eu nu am văzut aşa ceva. Cei mai lenţi din istorie. Nu are unul viteză. Hai să vedem, cine? Mogoş, Camora?”, a spus Cosmescu, după meci, în cadrul emisiunii ”Minutul 91”.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbcfrisvtan kovacs 

viewscnt
Articole similare