Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Istvan Kovacs a refuzat două penalty-uri Petrolului la meciul cu CFR Cluj

VIDEO | Istvan Kovacs a refuzat două penalty-uri Petrolului la meciul cu CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins-o pe Petrolul Ploieşti, scor 1-0 (1-0), luni seară, într-o partidă din etapa a 9-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Bel Durel Avounou, în minutul 12 al jocului, cu o ”torpilă” din marginea careului.

Istvan Kovacs a refuzat două lovituri de la 11 metri celor de la Petrolul

Din păcate, arbitrajul a fost din nou deficitar şi decisiv. Centralul Istvan Kovacs a refuzat să acorde două lovituri de la 11 metri, în faze evidente de sancţiune.

La primul, din minutul 31, Răzvan Sava îi pune piedică lui Alexandru Musi, însă Istvan Kovacs consideră că nu a fost nimic neregulamentar.

Culmea, nu-i acordă cartonaş galben pentru simulare lui Musi. Cel mai probabil, consideră că a fost un contact, dar nu cu intensitate. Reluările arată o piedică în toată regula.

VIDEO: Primul penalty refuzat Petrolului

La cea de-a doua fază, din a doua repriză, Ajeti  îl calcă cu talpa pe Pedro Justiniano, însă nici de această dată Istvan Kovacs nu acordă 11 metri.

Din nou, nu decide să-i acorde cartonaş galben pentru simulare lui Justiniano, însă consideră că are faza sub control şi nu ia nici de această dată vreo decizie.

Aşadar, Istvan Kovacs a refuzat să ofere două lovituri de la 11 metri pentru Petrolul, la Cluj, în oraşul unde există informaţii că ar deţine un apartament.

VIDEO: Al doilea penalty refuzat Petrolului

Afla mai multe despre: cfr -petrolulkovacs 

viewscnt
Articole similare