Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A murit Adrian Hârlab! Fostul antrenor al lui FC Braşov a încetat din viaţă la 75 de ani

A murit Adrian Hârlab! Fostul antrenor al lui FC Braşov a încetat din viaţă la 75 de ani

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Hârlab s-a stins din viaţa la 75 ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare.

Steagu Roşu Braşov a postat un comunicat pe pagina oficială de Facebook în care clubul de sub Tâmpa îşi exprimă regretele referitoare la trecerea în nefiinţă a fostului jucător de glorie.

”Cu tristeţe clubul nostu a luat la cunoştiinţă că astăzi, 26 septembrie 2023, fostul mare fundaş şi antrenor stegar Adrian Hârlab a plecat dintre noi. Sincere condoleanţe familiei îndurerate”, a notat SR Braşov.

În afară de FC Braşov, Hârlab a mai pregătit-o pe Corona Braşov pentru două meciuri în 2014. La finalul stagiunii, echipa a retrogradat.

Braşovul lui Hârlab şi Interul lui Ronaldo, un duel inedit

FC Braşov a fost surpriza sezonului 2000-2001 din Liga 1. În urmă cu 22 de ani, ”stegarii” au terminat pe locul trei în campionatul intern şi au dat piept în Cupa UEFA cu Internazionale Milano. Experienţa a fost una unică pentru jucătorii braşoveni, în tabăra italienilor fiind nume uriaşe din fotbalul mondial precum Ronaldo Nazario, Javier Zanetti, Clarence Seedorf şi Bobo Vieri. 

Meciul din tur va rămâne în amintirea lui Ronaldo. Fostul câştigător al Balonului de Aur a revenit pe teren, după accidentarea cumplită suferită în aprilie 2000 la meciul cu Lazio din Cupa Italiei. De asemenea, Marco Materazzi a debutat în cupele europene pentru nerazzurri în acea confruntare.

Partida din Italia s-a jucat la Trieste, şi nu pe Giuseppe Meazza, întrucât nerazzurrii aveau terenul suspendat. Ambele partide au fost câştigate de Inter, antrenată la acea vreme de Hector Cuper, cu 3-0.

Afla mai multe despre: fc braoşvadrian hârlabinternazionale milano 

viewscnt
Articole similare