Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”N-a fost Istvan Kovacs în lot! Omul de bază. Omul în plus. E greu fără el”. Primele glume după Rapid - CFR Cluj 3-1 | EXCLUSIV

”N-a fost Istvan Kovacs în lot! Omul de bază. Omul în plus. E greu fără el”. Primele glume după Rapid - CFR Cluj 3-1 | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapid s-a impus cu scorul de 3-1 (1-1), luni, în Giuleşti, împotriva celor de la CFR Cluj, într-o partidă din etapa a 10-a a Superligii.

Golurile giuleştenilor au fost marcate de către Albion Rrahmani (min. 5 şi 51) şi Claudiu Petrila (min. 71), în timp ce pentru ardeleni a punctat Ciprian Deac (min. 10).

Panduru: ”Victoria Rapidului este corectă, meritată”

Prezent în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru consideră victoria Rapidului ca fiind una pe deplin meritată. 

Cu toate acestea, ”Pandi” consideră că ar fi fost ideal pentru rapidişti să nu-l piardă pe Marko Dugandzic în această vară, deoarece ar fi făcut o pereche foarte bună cu noul golgheter, Albion Rrahmani.

Cred că victoria Rapidului este corectă, meritată. Mi-a plăcut spiritul Rapidului, ce uşor au ajuns la poartă, cel puţin în repriza a doua.

Până în minutul 60 puteau să marcheze 3-4 goluri. Rrahmani pare că e din filmul ăsta, dar cred că era mai bine pentru el şi cu Dugandzic. Deac nu ştiu ce zice de 3-4 ocazii, că au fost ofsaiduri. Ocazia mare a fost a lui Ioniţă, în 45+2.

Camora a văzut ce trebuie. A băgat şi o alunecare. Deac are postura, dar nu a zis. Nu au făcut ce trebuie, nu au câştigat nicio minge la mijlocul terenului, când trebuiau să dea pase driblau”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

”N-a fost în lot Istvan Kovacs! Omul de bază. E greu să câştigi meciuri fără el”

Comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu s-a ţinut de glume la finalul partidei Rapid - CFR Cluj şi a lansat o ”săgeată” către formaţia din Gruia. 

Acesta a afirmat că CFR-ul nu a câştigat partida pentru că nu l-a avut în lot pe centralul Istvan Kovacs, cel care i-a favorizat clar în precedenta partidă din Superligă, contra Petrolului.

Şi s-a mai întâmplat un lucru foarte important, Pandi. Nu a fost în lot Istvan Kovacs. Fără Istvan Kovcas e complicat. Lipseşte omul de bază. Omul în plus. E greu să câştigi meciuri fără Istvan Kovacs.

E cea mai lentă echipă din Superligă, din echipa de bază. Dacă se apără cum s-au apărat cu Adana, nu deranjează. Dacă vor să construiască...eu nu am văzut aşa ceva. Cei mai lenţi din istorie. Nu are unul viteză. Hai să vedem, cine? Mogoş, Camora?”, a declarat şi Bogdan Cosmescu.

Afla mai multe despre: cosmescupandurukovacsrapid-cfr 

viewscnt
Articole similare