Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E unul dintre cei mai buni antrenaţi de mine, din Italia şi România". Bergodi, cucerit de fotbalistul primit în vară la Rapid: "E foarte bun"

"E unul dintre cei mai buni antrenaţi de mine, din Italia şi România". Bergodi, cucerit de fotbalistul primit în vară la Rapid: "E foarte bun"

Rapid

Comentarii

Antrenorul de la Rapid, Cristiano Bergodi, s-a arătat încântat de a doua repriză a meciului cu CFR Cluj, pe care o consideră cea mai bună de când a fost instalat. De asemenea, a recunoscut că e impresionat de Albion Rrahmani, care a marcat din nou pentru giuleşteni.

Cristiano Bergodi, după Rapid - CFR Cluj: "A fost extraoardinar. El e unul dintre cei mai buni antrenaţi de mine, din Italia şi România"

Rapid Bucureşti a dispus luni seara, pe teren propriu, scor 3-1, de formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a zecea a Superligii. Albion Rrahmani a marcat de două ori, iar Claudiu Petrila a înscris împotriva foştilor colegi. 

La final, Cristiano Bergodi a dezvăluit că rapidiştii au intrat timoraţi în vestiar, mai ales după golul anulat al lui CFR Cluj, dar metoda găsită la pauză a dus la o repriză considerată perfectă de italian. 

Principalul l-a lăudat şi pe Albion Rrahmani, care se dovedeşte a fi o achiziţie foarte bună la Rapid. Jucătorul din Kosovo are deja şase goluri în patru meciuri. 

"Am început bine. Ne-au dat gol şi am pierdut unele mingi la mijlocul terenului. Ne-au speriat puţin când au marcat pentru 2-1, dar golul a fost anulat. Nu pot să vorbesc despre a doua repriză, că a fost extraoardinar. Aşa ceva... Când te sperii puţin, că la pauză leam dat curaj, mai ales după golul anulat. Puţin curaj, că avem o echipă bună, cu calitate, dar a doua repriză... 

Nu că e echipa mea, dar când ai 2-1, 3-1, apoi vii cu alte ocazii cred că merită doar felicitări băieţii. Şi ritmul în care am jucat şi trebuie să menţinem acest ritm în meciuri. 

După pauză a fost un meci incredibil de frumos. Ei nu ştiu dacă nu cumva s-au dezechilibrat, noi eram acolo, eram în careu, ajungeam uşor. Am avut trei, patru ocazii fabuloase, dar la pauză le-am dat curaj, că i-am văzut fricoşi, surprinşi că ei ne-au dat gol, ne-au egalat, apoi a fost golul anulat pentru offside, iar aceste lucruri ne-au dereglat mental. Cea mai frumoasă repriză de când sunt eu aici!

Rrahmani se poate spune că e unul dintre cei mai buni atacanţi antrenaţi de mine, din Italia şi România. Ştie când să dea mingea, când să protejeze. E un atacant foarte bun", a declarat antrenorul de la Rapid, Cristiano Bergodi. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodirapid cfr clujalbion rrahmani 

viewscnt
Articole similare