Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere importantă pentru naţionala Suediei! După 90 de selecţii şi 24 de goluri, atacantul s-a retras: "Necesită intervenţie chirurgicală"

Pierdere importantă pentru naţionala Suediei! După 90 de selecţii şi 24 de goluri, atacantul s-a retras: "Necesită intervenţie chirurgicală"
Comentarii

Clubul suedez IFK Goteborg a anunţat luni că atacantul suedez Marcus Berg îşi încetează cariera, din cauza unor probleme fizice.

Internaţionalul suedez Marcus Berg se retrage din activitate

Marcus Berg (37 de ani) a jucat ultimul său meci pe 27 august, în victoria obţinută de IFK Goteborg, în campionat, 4-2 cu Hacken. El a marcat atunci şi o dublă. 

Însă după acel meci Berg, care suferă de probleme cronice la spate, a constatat că nu stă deloc bine din punct de vedere medical: „Au apărut şi alte probleme care necesită intervenţie chirurgicală, iar continuarea activităţii fotbalistice nu mai este justificată din punct de vedere medical”, a explicat clubul IFK Goteborg în comunicat.

Marcus Berg a jucat la IFK Goteborg între 2005-2007 şi 2021-2023, el evoluând, printre altele, la FC Groningen, Hamburger SV, PSV Eindhoven şi Panathinaikos. 

El a adunat 90 de selecţii şi a marcat 24 de goluri pentru Suedia, participând la Euro 2016 şi la Cupa Mondială 2018.

Afla mai multe despre: marcus bergsuedianationala suedia 

viewscnt
Articole similare