Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali susţine că-i va da o lovitură Stelei: "Talpan a semnat. A descoperit avocatul un act"

Gigi Becali susţine că-i va da o lovitură Stelei: "Talpan a semnat. A descoperit avocatul un act"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că apelează la un presupus episod din trecut, pentru a anula dreptul echipei de fotbal din Ghencea de a mai purta numele Steaua.

Gigi Becali a anunţat încântat o lovitură pentru CSA Steaua Bucureşti: "A descoperit avocatul un act"

Gigi Becali atacă din nou titlul Superligii cu FCSB, dar în aceeaşi măsură îşi continuă disputa cu Steaua Bucureşti. Afaceristul consideră că îi instanţă va reuşi să anuleze o parte din identitatea "militarilor". 

”O să vedeţi cât de curând că CSA nu o să mai aibă voie să folosească numele la fotbal. Ei au înregistrat cu rea credinţă. A descoperit avocatul un act şi trebuie să îl ceară instanţa. După ce îl validează instanţa, putem să facem revizuire. 

Ei atunci au vrut să înregistreze marca, dar le-au respins-o pentru că li s-a zis că se creează confuzie cu noi, cu Steaua de atunci. Au făcut recurs şi s-a anulat. 

După au revenit, aşa ceva nu s-a văzut la OSIM. Nu, e hotărâre! Atunci ei au venit şi au spus că ei nu fac fotbal, fac alte sporturi. Talpan a semnat. Apoi vine tot Talpan şi face fotbal, înşelăciune. 

Cât de curând se va vedea şi se va anula marca. Se va vedea că ei au făcut-o cu rea credinţă. Acum nici nu mai promovează pe merit sportiv, ai văzut? Nici în play-off nici nu intră, vai de capul lor. Aşa face Domnul la mizerii”, a declarat finanţatorul FCSB, Gigi Becali.

Ultimele hotărâri ale instanţelor în conflictul FCSB - Steaua Bucureşti

Înalta Curte de Casţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis, în şedinţa din 28 martie, să trimită spre rejudecare cauza în procesul de palmares dintre CSA Steaua Bucureşti şi FCSB

Astfel, rămâne în vigoare decizia luată pe fond de Tribunalul Bucuresti - care a acordat CSA Steaua palmaresul din perioada 1947-2003, adica inclusiv perioada AFC Steaua (1998-2003).

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb steauacsa steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare