Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi recunoaşte superioritatea FCSB-ului. ”Ne-am făcut de râs. Puteau să ne dea 7-8 goluri”

Laszlo Dioszegi recunoaşte superioritatea FCSB-ului. ”Ne-am făcut de râs. Puteau să ne dea 7-8 goluri”

Superliga

Comentarii

Sepsi pare să îşi fi pierdut din elanul cu care a început acest sezon. După şase etape fără înfrângere şi o campanie europeană onorabilă, covăsnenii au legat al doilea eşec consecutiv, scor 2-5 contra FCSB-ului.

Laszlo Dioszegi, patronul grupării din Sfântu Gheorghe, a criticat jocul defensiv al echipei sale. Sepsi nu a mai încasat cinci goluri în Superligă din 2017, sezon în care se aflau la prima participare din istorie în primul eşalon.

Laszlo Dioszegi recunoaşte superioritatea FCSB-ului. ”Ne-am făcut de râs. Puteau să ne dea 7-8 goluri”

”Vă daţi seama că sunt foarte supărat. Apărarea noastră a fost lamentabilă, iar noi de când suntem în prima ligă nu am primit niciodată cinci goluri pe teren propriu. Ne-am făcut de râs! FCSB ne-a dat o adevărată lecţie de fotbal şi a dat semne că dacă voia ne mai dădea până pe la vreo 7-8 goluri, fără nicio problemă. Le cer scuze tuturor suporterilor noştri.

Felicit FCSB-ul pentru victorie, deoarece de această dată nu am suflat în faţa ei. Noi trebuie să ne trezim pentru că lupta pentru play-off este foarte încinsă şi nu trebuie să pierdem teren. Sunt convins că şi Ciobotariu este supărat pentru această înfrângere că nimănui nu îi convine să fie umilit. Iar noi am fost umiliţi.

Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar trebuie să uităm campania europeană. Gata, a trecut. De acum trebuie să ne concentrăm doar pentru campionat şi pentru meciurile din Cupa României”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru Prosport.

Liviu Ciobotariu anunţă revoluţie la Sepsi după eşecul usturător cu FCSB. ”Nu pot să accept aşa ceva”

”Este prima dată când încasez 5 goluri pe teren propriu. Am arătat foarte rău în tot ceea ce înseamnă faza defensivă, mă refer la toată echipa. Am lăsat spaţii. A fost o umilinţă pentru mine şi jucătorii mei. Sunt responsabil pentru acest rezultat.

Îmi asum acest rezultat. Va trebuie să iau măsuri, să schimb ceva, pentru că suntem la al doilea meci în care nu arătăm bine. Poate la Craiova puteam să egalăm, dar la acest meci, practic, faza defensivă a fost ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de mult. OK, la 1-2 speram, apoi la 7 minute am primit un gol foarte lejer.

Apoi am reintrat în joc, 2-3, după 5 minute primim un nou gol de neînţeles. Sunt responsabil de tot ce se întâmplă. Aşa cum am fost satisfăcut după seria de meciuri bune, acum mă declar total nemulumit, în primul rând de munca mea, apoi şi de evoluţia echipei.

Voi da un restart, pentru că anumite lucruri care nu sunt în regulă. Nu pot să accept aşa ceva, nu pot să tolerez asemenea gafe. Noi pe faza lor defensivă nu le-am pus probleme. Când joci cu FCSB te motivezi, e una dintre cele mai bune din România. Nu aveau cum să fie relaxaţi. 

Nu vreau să le iau din merite celor de la FCSB, dar noi am făcut gafe mari în apărare. Şi la execuţia lui Olaru, care a fost senzaţională, puteam face mai mult”, a spus Liviu Ciobotariu, la conferinţa de presă de după Sepsi - FCSB.

Afla mai multe despre: sepsifcsblaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare