Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu anunţă revoluţie la Sepsi după eşecul usturător cu FCSB. ”Nu pot să accept aşa ceva”

Liviu Ciobotariu anunţă revoluţie la Sepsi după eşecul usturător cu FCSB. ”Nu pot să accept aşa ceva”

Superliga

Comentarii

Sepsi a ajuns la al doilea eşec consecutiv din acest campionat, după meciul cu FCSB, pierdut de covăsneni pe teren propriu, scor 2-5. La finalul partidei, Liviu Ciobotariu a anunţat că va lua atitudine, după cel mai slab joc al echipei sale din acest an.

După un parcurs demn de apreciat în cupele europene şi şase meciuri fără înfrângere în Superligă, Sepsi pare să fi intrat într-o pasă proastă, iar Liviu Ciobotariu a ţinut să anunţe că va lua măsuri pentru ca seria nefastă să nu continue.

Liviu Ciobotariu anunţă revoluţie la Sepsi după eşecul usturător cu FCSB. ”Nu pot să accept aşa ceva”

”Este prima dată când încasez 5 goluri pe teren propriu. Am arătat foarte rău în tot ceea ce înseamnă faza defensivă, mă refer la toată echipa. Am lăsat spaţii. A fost o umilinţă pentru mine şi jucătorii mei. Sunt responsabil pentru acest rezultat.

Îmi asum acest rezultat. Va trebuie să iau măsuri, să schimb ceva, pentru că suntem la al doilea meci în care nu arătăm bine. Poate la Craiova puteam să egalăm, dar la acest meci, practic, faza defensivă a fost ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de mult. OK, la 1-2 speram, apoi la 7 minute am primit un gol foarte lejer.

Apoi am reintrat în joc, 2-3, după 5 minute primim un nou gol de neînţeles. Sunt responsabil de tot ce se întâmplă. Aşa cum am fost satisfăcut după seria de meciuri bune, acum mă declar total nemulumit, în primul rând de munca mea, apoi şi de evoluţia echipei.

Voi da un restart, pentru că anumite lucruri care nu sunt în regulă. Nu pot să accept aşa ceva, nu pot să tolerez asemenea gafe. Noi pe faza lor defensivă nu le-am pus probleme. Când joci cu FCSB te motivezi, e una dintre cele mai bune din România. Nu aveau cum să fie relaxaţi. 

Nu vreau să le iau din merite celor de la FCSB, dar noi am făcut gafe mari în apărare. Şi la execuţia lui Olaru, care a fost senzaţională, puteam face mai mult”, a spus Liviu Ciobotariu, la conferinţa de presă de după Sepsi - FCSB.

Întrebarea care i-a stricat seara lui Charalambous: "Ce e asta? Sunt obosit, m-am săturat"

Mereu am spus că mulţi jucători defensivi de la noi pot marca goluri. Olaru nu a înscris atât de mult sezonul trecut, ştiam că va începe. Munceşte din greu, mă bucur că avem mulţi fotbalişti care înscriu. Sincer, toate golurile au fost frumoase. Nu îl pot alege pe cel mai frumos" , a declarat Charalambous.

Întrebat cine este adevăratul antrenor al echipei, el sau Pintilii, Elias Charalambous a reacţionat instant. 

"Am o relaţie perfectă cu Pintilii. Nu ştiu de ce oamenii spun altceva. Sunt obosit de aceste discuţii.Ce întrebare e asta? Puteţi veni la antrenament să vedeţi ce se întâmplă. Tot staff-ul pregăteşte antrenamentul, suntem o echipă. Nu mă simt eu şeful. Au tot fost zvonuri de când am venit. Dacă nu există probleme mai mari de discutat, discutăm şi despre asta..." , a spus Charalambous.

Afla mai multe despre: superligafcsbsepsiliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare