Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Faza de la Sepsi - FCSB care l-a lăsat cu gura căscată pe Basarab Panduru. ”Este o nebunie mondială. Nota 10” | EXCLUSIV

Faza de la Sepsi - FCSB care l-a lăsat cu gura căscată pe Basarab Panduru. ”Este o nebunie mondială. Nota 10” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Sepsi şi FCSB au oferit un meci de povestit nepoţilor, la finalul căruia roş-albaştrii s-au impus cu 5-2. Partida de la Sfântu Gheorghe a avut de toate, iar fotbaliştii vicecampioanei s-au întrecut în goluri de senzaţie.

Adrian Şut, Darius Olaru şi Tavi Popescu au punctat cu reuşite de excepţie, iar Basarab Panduru a avut ceva bătăi de cap în a alege cel mai frumos gol al serii.

Golul lui Darius Olaru, de pe altă planetă. ”Este o nebunie mondială. Nota 10”

Invitat în studioul Orange Sport, fostul component al ”Generaţiei de Aur” a vorbit la superlativ de execuţia fotbalistului adus de FCSB de la Gaz Metan Mediaş. Nu doar şutul, ci şi preluarea l-au impresionat pe Panduru, care i-a dat notă maximă lui Olaru.

”Asta e o nebunie mondială. El pune piciorul drept acolo, pentru că mingea îi sare, vine învrârtită, pe stângul şi când îi dă un stâng...acolo a vrut să dea. Ăsta este un gol de nota 10. Nu prea am mai văzut aşa ceva. Vezi cum întinde piciorul, cum se duce şiretul ăla plin? Excepţional gol”, a spus Basarab Panduru.

Basarab Panduru l-a atenţionat pe Florinel Coman: "Mereu mi-a plăcut, dar nu-mi place stilul ăsta de acum"

"Eu zic Olaru (n.r. - merită să fie desemnat omul meciului), că mi se pare că joacă pentru echipă. Îmi place Coman, mereu mi-a plăcut, dar nu-mi place stilul ăsta de acum. E periculos pe atac, dar în rest nu face nimic.

El face un sprint la un moment dat, apoi se opreşte, iar Olaru mi se pare că joacă pentru echipă. 10 meciuri, şase goluri, e un început de sezon incredibil, dar ce pase şi ce bine face pe teren. Cred că Olaru, da", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbsepsibasarab pandurudarius olaru 

viewscnt
Articole similare