Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru l-a declarat omul meciului pe Olaru în faţa lui Coman! "Nu-mi place stilul ăsta al lui Florinel de acum. E periculos, dar în rest nu face nimic"

Panduru l-a declarat omul meciului pe Olaru în faţa lui Coman! "Nu-mi place stilul ăsta al lui Florinel de acum. E periculos, dar în rest nu face nimic"

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, i-a atras atenţia lui Florinel Coman, după Sepsi - FCSB 2-5. Darius Olaru a fost desemnat omul meciului, deşi "Mbappe" a fost şi el printre marcatori.

Basarab Panduru l-a atenţionat pe Florinel Coman: "Mereu mi-a plăcut, dar nu-mi place stilul ăsta de acum"

FCSB a învins categoric la Sfântu Gheorghe, 5-2, în meciul cu Sepsi, în etapa cu numărul 10 a Superligii. 

Echipa condusă de cuplul Pintilii - Charalambous a ştiut de fiecare dată să se distanţeze de adversară, mai ales la 1-2 şi 2-3, iar titlul de omul meciului a fost disputat de Darius Olaru şi Florinel Coman. 

Deşi amândoi au fost printre marcatori, Basarab Panduru l-a ales pe Darius Olaru, în faţa lui Florinel Coman. Fostul fotbalist consideră că mijlocaşul continuă să se pună în slujba echipei, în timp ce "Mbappe" a neglijat faza defensivă, în anumite momente, deşi i-a recunoscut meritele pe faza ofensibă. 

"Eu zic Olaru (n.r. - merită să fie desemnat omul meciului), că mi se pare că joacă pentru echipă.

Îmi place Coman, mereu mi-a plăcut, dar nu-mi place stilul ăsta de acum. E periculos pe atac, dar în rest nu face nimic. El face un sprint la un moment dat, apoi se opreşte, iar Olaru mi se pare că joacă pentru echipă. 10 meciuri, şase goluri, e un început de sezon incredibil, dar ce pase şi ce bine face pe teren. Cred că Olaru, da", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport

Ce a spus Darius Olaru, după Sepsi - FCSB 2-5, în Superliga

"O partidă dificilă. Ştiam că aşa va fi. Nu cred că am câştigat aşa de maniera asta aici. Mă bucur că mi-a ieşit din nou cu stângul.

Nu am reuşit cea mai bună preluare. Un pic sărită, nu am vrut chiar aşa, dar a intrat. Mă bucur că îmi iese.

Ştiam că venim după un meci în care am depus efort. Ştiam că vor fi mai proaspeţi, dar cred că am fost mai relaxaţi şi am fost montaţi.

(n.r. - ce i-a spus Coman la ureche) Era cântecul pe care îl cânta galeria în acel moment. Ne simţim bine împreună. Mă bucur că i-am dat pasă de gol. Ei vin lângă noi. Îi simţim mereu aproape", a spus Darius Olaru, după victoria la scor din Sepsi - FCSB

Afla mai multe despre: basarab pandurudarius olaruflorinel comansepsi fcsb 

viewscnt
Articole similare