Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Ţicu a venit cu capul în pământ la interviu: "Se vede că nu e intenţie, nu s-a pus problema să fac aşa ceva. O să iau legătura cu el"

Valentin Ţicu a venit cu capul în pământ la interviu: "Se vede că nu e intenţie, nu s-a pus problema să fac aşa ceva. O să iau legătura cu el"

Petrolul

Comentarii

Valentin Ţicu (23 de ani) a venit devastat în faţa reporterului, după ce a produs contactul care a dus la accidentarea gravă a lui Dragoş Iancu (20 de ani). Fundaşul a vorbit imediat după Petrolul - Hermannstadt.

Prima reacţie a lui Valentin Ţicu după accidentarea gravă a lui Dragoş Iancu: "Mi-a fost greu să văd şi faza după" 

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Hermannstadt, în etapa a zecea a Superligii. Însă, meciul a fost umbrit de accidentarea gravă a lui Dragoş Iancu (20 de ani), iar primele informaţii sunt rele.

Eliminat pentru atacul care a dus la accidentarea lui Dragoş Iancu, Valentin Ţicu a venit abătut pentru a acorda interviul, însă a dorit să transmită un mesaj de susţinere pentru fotbalistul de la Hermannstadt. 

"Nu prea am fost în stare să vorbesc. Îmi prezint scuze lui Dragoş Iancu, oamenilor de la Hermannstadt. Iniţial am crezut că îi iau faţa, dar nu ştiu ce s-a întâmplat... Toată puterea către el şi să revină. Regret orice. Nu ştiu dacă s-a pus problema din partea mea să fac aşa ceva. 

Mi-a fost greu să văd şi faza după, că nu puteam să vin în faţa dumneavoastră în necunoştinţă de cauză. Se vede că nu e intenţie, îmi cer scuze în faţa lui şi familiei lui. Sper să fie bine. 

Îmi doresc să joc fotbal, mă tem, dar toată grija mea merge spre el, sper să fie bine. O să iau legătura cu el, o să-l ajut cu ce pot dacă se va pune problema, are tot sprijinul meu", a declarat Valentin Ţicu, la finalul partidei de la Ploieşti. 

De altfel, Valentin Ţicu a avut şi el nevoie de intervenţie medicului, după ce a părăsit terenul. 

 

Afla mai multe despre: valentin ticudragos iancuaccidentare dragos iancuaccidentare petrolul hermannstadt 

viewscnt
Articole similare