Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă plecare de la FCSB? Fotbalistul n-ar mai vrea să rămână la echipă: "S-a întâmplat ceva în vestiar"

O nouă plecare de la FCSB? Fotbalistul n-ar mai vrea să rămână la echipă: "S-a întâmplat ceva în vestiar"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut din turaţie, după startul perfect de sezon din Superligă, iar acum mai are doar trei puncte în fruntea clasamentului peste ocupanta locului secund, CFR Cluj, care are şi un meci mai puţin disputat.

FCSB a început bine sezonul, a obţinut victorii pe linie în primele şase meciuri disputate, în toate competiţiile, însă acum echipa pregătită de Elias Charalambous nu traversează cea mai bună perioadă.

Vicecampioana României a fost deja eliminată din turul trei preliminar al Conference League, a pierdut şi primul meci din Superligă, la UTA, iar în ultimul meci disputat, la Hermannstadt, în Superligă, a scos doar o remiză, scor 2-2.

Pentru scăderea de formă a FCSB-ului, fostul mare fotbalist Dănuţ Lupu a găsit şi o explicaţie. Venit în vara acestui an, din postura de jucător liber de contract, Damjan Djokovic şi-a pierdut locul în echipă, iar acest lucru se simte şi în evoluţiile vicecampioanei României.

"E şi el la final de carieră. A început foarte bine, dar nu ştiu, nu pot să îmi dau seama. Trebuie să recunoaştem, e un jucător cu experienţă, încă mai poate să joace un an sau doi, dar nu ştiu ce e în interiorul echipei.

Eu cred că atât timp cât îl ţine rezervă, nu îi convine. Ca jucător străin, trebuie să te accepte şi ceilalţi, iar eu cred că s-a întâmplat ceva de nu-l mai acceptă şi ceilalţi.

Nu se mai simte el, nu cred că mai are chef să joace. S-a întâmplat ceva în vestiar. Când intri, trebuie să ai caracter şi să demonstrezi că merită să joci, dar nu cred că-l mai acceptă vestiarul" , a declarat Dănuţ Lupu pentru fanatik.ro.

  • 300 de mii de euro valorează Djokovic, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 2 goluri a marcat Djokovic în cele 12 meciuri jucate pentru Chelsea în actuala stagiune, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: fcsbbecalidjokovicsuperliga 

viewscnt
Articole similare