Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dramă şi pentru Ţicu! Ce s-a întâmplat cu căpitanul Petrolului odată ieşit de pe teren după contactul care a dus la accidentarea lui Dragoş Iancu | EXCLUSIV

Dramă şi pentru Ţicu! Ce s-a întâmplat cu căpitanul Petrolului odată ieşit de pe teren după contactul care a dus la accidentarea lui Dragoş Iancu | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Trauma accidentarii îngrozitoare din Petrolul - Hermannstadt, în Superliga, va trebui să fie depăşită atât de Dragoş Iancu, cât şi de Valentin Ţicu, cel care a produs contactul care a dus la momentele cumplite. Şi fundaşul "lupilor" a avut nevoie de medic, imediat după ce a ieşit de pe teren.

Au fost momente dramatice şi pentru Valentin Ţicu, după atacul asupra lui Dragoş Iancu. Ce a păţit fundaşul de la Petrolul

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Hermannstadt, în etapa a zecea a Superligii. Însă, meciul a fost umbrit de accidentarea gravă a lui Dragoş Iancu (20 de ani), iar primele informaţii sunt rele

De altfel, mijlocaşul sibienilor a fost transportat de urgenţă spre Bucureşti, la un spital privat. 

De suferit au avut, de asemenea, cele două echipe, privitorii, dar şi Valentin Ţicu, cel care a produs contactul cu Dragoş Iancu. Fundaşul a fost eliminat în minutul 7. 

Şocul resimţit de Valentin Ţicu a fost remarcat din timpul meciului, pe teren, după ce a văzut urmările contactului. 

Căpitanul Petrolului a părăsit devastat gazonul, iar sursele Orange Sport au dezvăluit ce s-a întâmplat cu acesta departe de camerele care au transmis partida. 

Valentin Ţicu a fost marcat de evenimentul nefericit, iar la scurt timp a înregistrat o creştere a tensiunii. 

Medicul a intervenit şi în privinţa sa, pentru a-i remedia starea. Cât timp Petrolul şi Hermannstadt s-au duelat pe teren, Valentin Ţicu a văzut afectat meciul din vestiar. 

De altfel, Valentin Ţicu a oferit o primă reacţie, vizibil tulburat de cele întâmplate. 

Primele informaţii despre Dragoş Iancu, fotbalistul lui Hermannstadt aflat în ascensiune

Dragoş Iancu a marcat în etapa trecută primul gol în Superliga, pentru Hermannstadt, iar pe 29 septembrie îşi va serba ziua cu gândul la recuperare. 

El a mai suferit o dramă în fotbal cu Gaz Metan, după ce a retrorgadat din Liga 1 cu echipa care ajunsese într-o situaţie dramatică, în 2022.

Dragoş Iancu ar putea sta departe de teren cel puţin şase luni, iar duminică seara va fi operat la un spital privat din Bucureşti. 

Afla mai multe despre: valentin ticudragos iancuaccidentare dragos iancuaccidentare petrolul hermannstadt 

viewscnt
Articole similare