Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele informaţii dramatice despre Dragoş Iancu: accidentarea e gravă! Gestul făcut de Dani Coman şi decizia medicilor după imaginile cutremurătoare | EXCLUSIV

Primele informaţii dramatice despre Dragoş Iancu: accidentarea e gravă! Gestul făcut de Dani Coman şi decizia medicilor după imaginile cutremurătoare | EXCLUSIV

Hermannstadt​

Comentarii

Au apărut primele informaţii despre Dragoş Iancu (20 de ani), fotbalistul lui Hermannstadt accidentat grav în meciul cu Petrolul. După ce a fost urcat în ambulanţă, personalul medical a oferit un prim verdict, iar mijlocaşul va fi transportat spre un spital privat din Bucureşti.

Cât de gravă e accidentarea lui Dragoş Iancu. Un medic a fost chemat din timpul liber, Dani Coman s-a implicat 

Meciul Petrolul - Hermannstadt, din etapa 10 a Superligii, a fost marcat de o accidentare îngrozitoare suferită de Dragoş Iancu, după atacul lui Valentin Ţicu. Şocat de imaginea piciorului său, mijlocaşul sibienilor s-a întins pe gazon, iar medicii echipei au intervenit imediat. 

Tânărul jucător a fost urcat în ambulanţa de la stadion şi a părăsit terenul, iar din primele informaţii accidentarea este gravă. 

Sursele Orange Sport susţin că Dragoş Iancu a suferit o fractură de tibie şi peroneu, verdict oferit la faţa locului de personalul specializat. 

Recuperarea pentru o astfel de accidentare variază între şase şi opt luni. 

Preşedintele lui Hermannstadt, Dani Coman, a intervenit imediat, s-a interesat de starea jucătorului care îndeplinea regula U21 la echipa antrenată de Marius Măldărăşanu şi a luat câteva decizii. 

Dragoş Iancu va fi transportat la un spital privat din Bucureşti, pentru primele intervenţii medicale după accidentare. 

Personalul a hotărât ca fotbalistul de 20 de ani să fie operat, iar un medic a fost chemat din timpul liber pentru procedură. 

Dragoş Iancu urma să-şi serbeze ziua de naştere şi era bucuros pentru primul gol la Hermannstadt, în Superliga

Dragoş Iancu este la al doilea coşmar în fotbal, după ce a fost nevoit să-şi construiască viitorul în carieră după retrogradarea cu Gaz Metan, din Liga 1. 

Pe 29 septembrie, Dragoş Iancu îşi va serba ziua de naştere cu gândul la recuperare şi la revenirea pe terenul de fotbal. 

Marius Măldărăşanu s-a bazat pe jucătorul de 20 de ani pentru a acoperi regula U21, iar Dragoş Iancu l-a răsplătit cu primul gol în campionat pentru Hermannstadt, în urmă cu o săptămână, în victoria cu FC Voluntari. 

La acel moment, el spunea: ”Era cazul să sparg şi eu gheaţa, am avut ocazii aproape la fiecare meci, dar nu reuşisem să marchez. Sunt foarte bucuros că în sfârşit am reuşit să dau primul meu gol în campionat, aici la Sibiu, mai marcasem două în cupă”, spunea în urmă cu câteva zile Dragoş Iancu. 

Afla mai multe despre: dragos iancuaccidentare dragos iancupetrolul hermannstadtdani coman 

viewscnt
Articole similare