Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine e Dragoş Iancu, fotbalistul lui Hermannstadt accidentat 'horror'! Are doar 20 de ani şi a mai trecut printr-un coşmar în fotbal | VIDEO

Cine e Dragoş Iancu, fotbalistul lui Hermannstadt accidentat 'horror'! Are doar 20 de ani şi a mai trecut printr-un coşmar în fotbal | VIDEO

Petrolul

Comentarii

Au fost momente cumplite la meciul Petrolul Ploieşti - Hermannstadt, atât pentru jucătorul accidentat Dragoş Iancu (20 de ani), cât şi pentru cele două echipe şi privitori. În plină ascensiune, jucătorul sibienilor şi-a rupt piciorul, după atacul lui Valentin Ţicu.

Încă un coşmar în fotbal pentru Dragoş Iancu, fotbalistul de doar 20 de ani care şi-a rupt piciorul în Petrolul - Hermannstadt

Meciul din etapa 10 a Superligii, dintre Petrolul Ploieşti şi Hermannstadt, a început cum nu se poate mai rău. Sibienii au reuşit să respingă mingea după un corner al gazdelor, dar au urmat zeci de secunde teribile. 

Dragoş Iancu, de la Hermannstadt, şi Valentin Ţicu, de la Petrolul, au luptat pentru minge, iar mijlocaşul a fost cel care a reuşit să atingă mingea înaintea adversarului. 

Doar că atacul n-a continuat, întrucât fundaşul Petrolului a ridicat piciorul, iar din contactul rezultat Dragoş Iancu şi-a rupt piciorul.

Şocat, Dragoş Iancu s-a uitat la urmările contactului, s-a întins pe gazon, iar jucătorii ambelor echipe au fost surprinşi afectaţi, în timp ce Sergiu Hanca a izbucnit în lacrimi. 

Video cu accidentarea gravă suferită de Dragoş Iancu

Ghinionul face ca accidentarea lui Dragoş Iancu să se producă cu şase zile înainte ca mijlocaşul să împlinească 21 de ani, fiind omul de bază al lui Marius Măldărăşanu, pentru a acoperi regula FRF. 

În meciul cu numărul 26 la Hermannstadt, Dragoş Iancu s-a accidentat grav şi va începe procesul de recuperare după accidentarea îngrozitoare în urma căreia Valentin Ţicu, afectat şi el de urmări, a fost eliminat, la Ploieşti. 

Dragoş Iancu era fericit pentru primul gol în Superliga pentru Hermannstadt

De când a făcut pasul la Hermannstadt, în iulie 2022, Dragoş Iancu a marcat de trei ori, de două ori în Cupa României şi o dată în Superliga. Primul gol la Sibiu în campionat a fost înscris în urmă cu o săptămână, în victoria cu FC Voluntari, scor 3-1.

”Era cazul să sparg şi eu gheaţa, am avut ocazii aproape la fiecare meci, dar nu reuşisem să marchez. Sunt foarte bucuros că în sfârşit am reuşit să dau primul meu gol în campionat, aici la Sibiu, mai marcasem două în cupă”, spunea în urmă cu câteva zile Dragoş Iancu. 

La acel moment, Dragoş Iancu a dorit să facă o precizare, în faţa reporterilor: ”Dedic golul unui bun prieten, Adrian, care din păcate nu mai este printre noi” spunea fotbalistul.  

Mijlocaş de bandă, dar care poate acoperi şi zona centrală, dar şi cea din spatele atacantului, Dragoş Iancu a mai trăit un coşmar în fotbal. 

În 2022, tânărul fotbalist a retrogradat cu Gaz Metan, echipă care a părăsit dureros Liga 1, cu mai mulţi juniori în primul 11, printre care şi Dragoş Iancu, şi cu probleme grave financiare, care au dus şi la disparaţia echipei, în cele din urmă. 

Pentru Gaz Metan, echipa la care a fost împrumutat între 2000-2022 de la CFR Cluj, Dragoş Iancu a jucat în 24 de meciuri şi a marcat o dată.

Afla mai multe despre: dragos iancuaccidentare dragos iancupetrolul hermannstadt 

viewscnt
Articole similare