Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a reacţionat după replica lui Mourinho! "De asta a spus-o. Cunoaşte tot, pe Borza, Mazilu, Man". Când ar putea veni portughezul în România | EXCLUSIV

Becali a reacţionat după replica lui Mourinho! "De asta a spus-o. Cunoaşte tot, pe Borza, Mazilu, Man". Când ar putea veni portughezul în România | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Jose Mourinho a fost provocat în Moldova să spună un cuvânt în limba română, iar în schimb a pronunţat numele Becali. La câteva zile distanţă, agentul Giovanni Becali a oferit prima reacţie.

Reacţie din familia Becali după replica lui Jose Mourinho: "Cunoaşte tot ce se mişcă aici, pe Borza, pe Mazilu, pe Man"

Cu ocazia meciului Sheriff - AS Roma 1-2, în grupele Europa League, antrenorul Jose Mourinho a fost întrebat dacă ştie vreun cuvânt în limba română. El a pronunţat numele Becali, iar Giovanni a fost cel care a luat cuvântul în numele familie. 

"The Special One" a venit în România în 2008, la invitaţia lui Ioan Becali, când s-a întâlnit cu fratele său, Victor, şi cu finanţatorul FCSB, Gigi Becali, iar relaţia lor a rămas neschimbată de-a lungul anilor. 

"Prietenia noastră este îndelungată, de aproape 28 de ani, l-a făcut să spună asta. Dar cred că spus-o despre familia Becali, pentru că îi cunoaşte bine şi pe Victor, şi pe Gigi.

Da, este adevărat că are o relaţie specială cu mine. Ne sunăm, ne anunţăm, ne dăm curaj înainte de meciuri, de naţionale. Îmi e prieten, îi cunosc familia, îmi cunoaşte familia.

(n.r. - când au vorbit ultima dată) Cu două zile înainte de meci (n.r. - Sheriff - AS Roma). Da, pentru că aveam nevoie să vorbesc cu capo (n.r. - şef) marketing şi atunci el l-a chemat, i-a spus că o să-l caute Giovanni din partea lui. Mi-a comunicat numele, un american, pentru că şi patronul de la Roma este american, şi probabil luni o să vorbesc cu capo marketing.

Cunoaşte tot ce se mişcă aici, pe Borza, pe Mazilu, pe Man. Dar, deocamdată, la echipele pe unde a fost nu a putut să ia un jucător român.

Când se va naşte un jucător român foarte valoros şi Dumnezeu îi va da şi lui sănătate să mai antreneze încă 10 ani, dacă voi trăi şi eu încă 10 ani, atunci, probabil, va fi timpul să-i dau un jucător", a declarat Giovanni Becali, pentru Orange Sport

Jose Mourinho ar putea fi invitat în România

Giovanni Becali aşteaptă încă un meci special pentru fotbalul românesc, pentru a-l aduce din nou în România pe Jose Mourinho. 

"Cred că la un meci important al echipei României va accepta invitaţia mea. Cu ocazia asta mă va şi vizita. Probabil să facă şi o conferinţă de presă cu jurnaliştii român, care îl admiră foarte mult. S-ar putea şi-n toamna asta dacă ne calificăm. Pentru că e şi pauza aia de cluburi, când joacă naţionalele. Cu ocazia asta poate să facă un salt până aici.

Mourinho a fost aproape de mine în momentele grele. A întrebat dacă am nevoie de orice, de bani. Nu se punea problema, dar este o chestie importantă ca un prieten să te ajute în momentele decisive ale vieţii.

(n.r. - are vreun cadou special din România?) Da, Mourinho are un costum din Ardeal, de aproape de Cluj, de la Floreşti. Un prieten mi l-a făcut şi i l-am dăruit şi cred că îl ţine", a mai spus Giovanni Becali, pentru Orange Sport. 

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: jose mourinhojose mourinho becaligiovanni becaligigi becali 

viewscnt
Articole similare