Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi s-a făcut şi rău după aia". Cum s-a simţit de pe teren cel mai urât moment de la startul Superligii: "Nu am văzut niciodată aşa ceva"

"Mi s-a făcut şi rău după aia". Cum s-a simţit de pe teren cel mai urât moment de la startul Superligii: "Nu am văzut niciodată aşa ceva"

Petrolul

Comentarii

Momentele îngrozitoare din Petrolul - Hermannstadt, în Superliga, au fost comentate şi de antrenorul Florin Pîrvu, respectiv atacantul oaspeţilor, Gabi Iancu.

Noi reacţii după accidentarea lui Dragoş Iancu, în Petrolul - Hermannstadt

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Hermannstadt, în etapa a zecea a Superligii. Însă, meciul a fost umbrit de accidentarea gravă a lui Dragoş Iancu (20 de ani), iar primele informaţii sunt rele.

"Gândurile noastre se îndreaptă clar către Dragoş Iancu. Suntem cu toţii afectaţi, îi dorim să se facă bine cât mai repede. Cei de la Petrolul sunt alături de el. Fotbalul a trecut pe locul doi în seara aceasta.

Valentin Ţicu e foarte afectat pentru ceea ce s-a întâmplat. Cred că un jucător de perspectiva lui ar trebui judecat corect. Îl aşteptăm cât mai repede alături de noi.

Despre joc, aşa cum am spus, am jucat în inferioritate numerică, dar băieţii au făcut un joc solid. Rezultatul mă mulţumeşte, ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat astăzi", a declarat Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului. 

Din tabăra adversă, Gabi Iancu a apărut marcat de cele întâmplate. 

”Ce pot să spun?! Oricum meciul ăsta a fost umbrit de accidentarea asta teribilă, pot să spun. Nu am văzut niciodată aşa ceva. Adică am văzut, dar nu live.

Nici nu mai contează. Am făcut un rezultat de egalitate şi cu toţii ne gândim la el şi îi urăm să se facă bine cât mai repede.

Nu am văzut iniţial că şi-a rupt piciorul. E greu să priveşti. Mi s-a făcut şi rău după aia.

E posibil şi oboseala. Petrolul s-a apărat bine. Te doare când vezi aşa ceva. Nici nu îmi vine să vorbesc despre meci”, a spus Gabi Iancu, atacantul lui Hermannstadt. 

Afla mai multe despre: dragos iancupetrolul hermannstadtaccidentare petrolul hermannstadtaccidentare dragos iancu 

viewscnt
Articole similare