You are here:

"Ce să vorbim despre fotbal?" Marius Măldărăşanu, afectat de evenimentele din Petrolul - Hermannstadt

"Ce să vorbim despre fotbal?" Marius Măldărăşanu, afectat de evenimentele din Petrolul - Hermannstadt

Petrolul

Comentarii

Marius Măldărăşanu, antrenorul echipei FC Hermannstadt, a declarat după meciul cu Petrolul că şi dacă elevii săi ar fi reuşit o victorie duminică, la Ploieşti, nu ar fi putut să se bucure, el fiind îngrijorat din cauza accidentării lui Dragoş Iancu.

Marius Măldărăşanu a reacţionat după Petrolul - Hermannstadt

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Hermannstadt, în etapa a zecea a Superligii. Însă, meciul a fost umbrit de accidentarea gravă a lui Dragoş Iancu (20 de ani), iar primele informaţii sunt rele.

Imediat după remiza de la Ploieşti, Marius Măldărăşanu a reacţionat. 

„Ce să vorbim despre fotbal? Ne gândim doar la Dragoş! Din păcate se întâmplă asemenea accidente neprevăzute. Şi băieţii, la pauză, au spus că vor juca pentru el. Erau marcaţi, pentu că mulţi s-au aflat acolo, lângă el. Aşa se şi automotivau la pauză, auzeam mai multe voci care strigau lucurile astea. Dar e greu să marchezi cu o apărare supraglomerată. 

Este al nu ştiu câtelea meci în care jucăm în superioritate şi nu reuşim să marcăm. Despre golul anulat, nu am văzut faza, se pare că a fost intenţia lui Paraschiv, dar nu mai contează. Oricum nu ne puteam bucura. 

(n.r. - a fost intenţie din partea lui Ţicu?) Nu cred că a fost intenţie, te duci poate gresiv, da, dar nu cred că a existat intenţie. Numai în pielea lui Ţicu să nu fii, sau mai ales în a lui Dragoş Iancu”, a declarat Marius Măldărăşanu.

Afla mai multe despre: marius maldarasanuaccidentare petrolul hermannstadtaccidentare dragos iancu 

viewscnt
Articole similare