Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol azi în Premier League! Sheffield United - Newcastle 0-8 a intrat în istorie, Arsenal - Tottenham 2-2, iar Chelsea a pierdut acasă

VIDEO | Spectacol azi în Premier League! Sheffield United - Newcastle 0-8 a intrat în istorie, Arsenal - Tottenham 2-2, iar Chelsea a pierdut acasă

Premier League

Comentarii

Rezumatele unei zile spectaculoase în Premier League, pe canalele Orange Sport.

Arsenal - Tottenham 2-2

A fost derby londonez pe Emirates! Arsenal şi Tottenham au oferit o remiză spectaculoasă, 2-2. Liderul defensivei oaspeţilor, Romero, a avut o zi neagră. A deviat în propria poartă şutul lui Saka. Gemenii golului de la Spurs, Maddison şi Son, au combinat pentru golul de 1-1, marcat de sud-coreean. Romero a comis-o din nou, cu un henţ în careu la şutul lui White. Saka a transformat penalty-ul. Avantajul tunarilor a ţinut doar un minut. Conexiunea Maddison - Son a retezat din nou apărarea lui Arteta. Cele doua rivale din Nordul Londrei rămân neinvinse în acest sezon cu câte 14 puncte. 

Brighton - Bournemouth 3-1

Brighton s-a cocoţat pe podium în Premier League. Pescăruşii au uitat de eşecul din Europa League cu AEK Atena. Echipa lui De Zerbi s-a văzut condusă după gafa lui Verbruggen, de care a profitat Solanke. Maghiarul Kerkez şi-a dat autogol, astfel că la pauză scorul era egal. Mitoma a marcat la 20 de secunde după ce a intrat pe teren. Niponul a stabilit scorul final din centrarea lui Estupinan, 3-1. 

Chelsea - Aston Villa 0-1

Chelsea a cheltuit degeaba un miliard de euro. Albaştrii lui Pochettino au pierdut acasă cu Aston Villa. Watkins a marcat primul gol al sezonului în Premier League şi Chelsea e abia pe 14 în clasament. 

Liverpool - West Ham 3-1

Liverpool a lăsat în urmă coşmarul sezonului trecut. Cormoranii cu un Salah din nou în mare formă au învins-o pe West Ham cu 3-1. Egipteanul a scos penalty-ul din care trupa lui Klopp a deschis scorul. Bowen a egalat cu capul pentru oaspeţi. MacAllister i-a dat o pasă de campion mondial lui Nunez, care a marcat pentru al doilea meci la rând. Jota a inchis tabela cu cinci minute inainte de final. Liverpool e pe doi în Anglia, la două puncte în urma campioanei City.

Sheffield United - Newcastle 0-8

Newcastle a făcut scorul campionatului cu Sheffield United! Coţofenele s-au dezlănţuit cu nou-promovata şi au marcat de opt ori. A fost 3-0 la pauză. Pentru prima dată în istoria Premier League, au fost opt  marcatori diferiţi pentru o echipă într-un meci. MVP-ul partidei a fost Trippier, care a dat trei pase decisive, pentru golurile lui Burn, Botman şi Wilson. Este cea mai dură înfrângere din istoria lui Sheffield United. 

Afla mai multe despre: sheffield newcastle 0-8rezultate premier leaguearsenal tottenham 2-2liverpool 

viewscnt
Articole similare