Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid, anesteziată pe Metropolitano! Atletico a câştigat derby-ul Madridului cu 3-1. Fundaşii ”Galacticilor” au fost de nerecunoscut

VIDEO | Real Madrid, anesteziată pe Metropolitano! Atletico a câştigat derby-ul Madridului cu 3-1. Fundaşii ”Galacticilor” au fost de nerecunoscut

La Liga

Comentarii

Atletico de Madrid s-a impus pe teren propriu, în derby-ul etapei a şasea din La Liga, contra lui Real Madrid, scor 3-1.

Trupa pregătită de Diego Simeone a pornit ca din tun, iar Morata a deschis scorul în minutul 4 împotriva fostei sale, din centrarea lui Samuel Lino. ”Los Colchoneros” şi-au dublat avantajul un sfeert de oră mai târziu prin Griezmann, care l-a executat pe Kepa cu o  lovitură de cap la colţul scurt. ”Galacticii” lui Ancelotti au pus presiune pe poarta lui Oblak, iar Toni Kroos a redus din diferenţă în minutul 35 prin Toni Kroos, care l-a învins pe portarul sloven cu un şut de la 20 de metri.

Golul germanului a fost doar un foc de paie. La prima fază a reprizei secunde ,Alvaro Morata a mai înscris o dată, cu o execuţie aproape identică cu cea de la primul gol. Real a fost de nerecunoscut pe faza ofensivă şi nu şi-a creat ocazii mari de gol, iar Atleti a avut câteva şansa de a majora diferenţa. S-a terminat 3-1, iar Barcelona este lider în Spania, la egalitate de puncte (16) cu surpriza Girona, în timp ce Real are cu unul mai puţin. Atletico are 10 puncte şi este pe cinci, dar are şi un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: real madridatletico madridancelottikroosgriezmannmorata 

viewscnt
Articole similare