You are here:

Prima imagine cu Dragoş Iancu, după accidentarea îngrozitoare din meciul cu Petrolul. Cum a fost fotografiat tânărul fotbalist

Prima imagine cu Dragoş Iancu, după accidentarea îngrozitoare din meciul cu Petrolul. Cum a fost fotografiat tânărul fotbalist

Hermannstadt​

Comentarii

Clubul Hermannstadt a postat o fotografie cu Dragoş Iancu, pe patul de spital, după ce acesta a fost accidentat grav de Valenin Ţicu în timpul meciului pe care sibienii l-au jucat la Petrolul Ploieşti.

"Dragoş va fi bine! A primit îngrijiri medicale la o clinică din Bucureşti şi în această dimineaţă va fi operat. Vă mulţumeşte tuturor pentru mesaje!

Suntem alături de tine, tinere!" , a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului sibian.

Fotbalistul echipei FC Hermannstadt, Dragoş Iancu, faultat grav de Valentin Ţicu, de la Petrolul Ploieşti, în meciul din etapa a zecea a Superligii, a fost diagnosticat cu fractură deschisă de peroneu şi va fi operat la o clinică din Bucureşti.

La partida de la Ploieşti, de duminică, în minutul 6, mijlocaşul sibian Dragoş Iancu.a fost faultat de Valentin Ţicu şi a suferit o fractură deschisă la gleznă. Arbitrul Marian Barbu l-a eliminat cu roşu direct pe Ţicu, iar medicii au intervenit de urgenţă. Dragoş Iancu a fost transportat la spital.

Clubul Petrolul a transmis un mesaj de încurajare pentru tânărul mijlocaş. în timp ce căpitanul Valentin Ţicu i-a cerut scuze.

„Vreau să îi prezint scuze publice lui Dragoş Iancu, familiei lui şi clubului Hermannstadt. Îmi pare rău, nici prin gând nu mi-a trecut ce se putea întâmpla, nu s-a pus problema să fie ceva intenţionat. Sper să fie bine şi toată puterea mea merge către el. Voi încerca să-l ajut cu tot ceea ce pot, are tot sprijinul meu şi îmi doresc ca Dragoş să-şi revină cât mai repede”, a transmis Valentin Ţicu.

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare