Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuia eliminat.” Sepsi putea să o păţească mult mai rău cu FCSB! Basarab Panduru l-a ironizat pe arbitrul Cătălin Popa. ”Merită să primească el palma aia” | EXCLUSIV

”Trebuia eliminat.” Sepsi putea să o păţească mult mai rău cu FCSB! Basarab Panduru l-a ironizat pe arbitrul Cătălin Popa. ”Merită să primească el palma aia” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Sepsi a pierdut cu 2-5 meciul cu FCSB din etapa a 10-a, dar diferenţa putea fi mult mai mare, în cazul în care Francisco Junior era eliminat în ultimul minut al primei reprize, în momentul în care vicecampioana conducea cu 2-0.

Mijlocaşul din Guineea-Bissau l-a lovit cu palma pe David Miculescu, dar centralul Cătălin Popa l-a iertat pe fostul jucător al lui Gaz Metan Mediaş de al doilea cartonaş galben. Atacantul FCSB-ului a resimţit lovitura, cu toate că a decis să continue faza. Buza lui Miculescu a sângerat, dar Popa nu a revenit asupra fazei, astfel că Francisco Junior a scăpat cu faţa curată.

Basarab Panduru l-a ironizat pe arbitrul Cătălin Popa. ”Merită să primească el palma aia” 

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a comentat faza la care jucătorul lui Sepsi trebuia să fie eliminat. În opinia expertului, faptul că Miculescu a decis să continue acţiunea a făcut ca Popa să nu scoată al doilea cartonaş galben din buzunar. Mai mult decât atât, Panduru a susţinut că arbitrul putea să revină asupra deciziei şi să îl trimită pe Junior la vestiare, după ce a văzut că Miculescu sângerează.

”(n.r. Trebuia eliminat Francisco Junior?) Da.  Ştii ce putea (n.r. Cătălin Popa) să mai facă? Să mai primească el palma aia. Dacă i-ar fi dat lui una, atunci poate l-ar fi trezit. Aici chiar cred că nu vrei să dai. Ce vrei să cred? Uite unde duce mâna. Ce cauţi cu mâna aia atât de sus? Îi sparge buza. Nu ai cum să treci peste asta.  După, dacă vezi sânge, nici atunci nu reacţionezi? Miculescu, pentru că îşi vede de joc în continuare şi nu se tăvăleşte, adversarul nu primeşte cartonaş galben”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

VIDEO cu faza la care Sepsi putea rămâne în 10

 

Afla mai multe despre: sepsifcsbbasarab pandurumiculescufrancisco junior 

viewscnt
Articole similare