Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | PSG, spectacol total în derby-ul cu Marseille. Rămasă fără Mbappe, campioana Franţei s-a distrat pe propriul teren

VIDEO | PSG, spectacol total în derby-ul cu Marseille. Rămasă fără Mbappe, campioana Franţei s-a distrat pe propriul teren

PSG

Comentarii

PSG a făcut instrucţie cu rivala Marseille în marele derby de duminică. Sub privirile Selenei Gomez, aflată în tribune, Hakimi a transformat impecabil o lovitură liberă şi a deschis scorul.

Din păcate pentru parizieni au fost şi probleme. Vedeta Mbappe s-a accidentat şi a ieşit în minutul 32. 

Kolo Muani a dat în sfârşit primul gol ]n campionat după un şut superb al aceluiaşi Hakimi. Gonzalo Ramos, înlocuitorul lui Mbappe a reuşit "dubla", iar campioana Franţei s-a impus cu scorul de 4-0.

Echipa antrenată de Luis Enrique a urcat pe podium după acest succes la doar două puncte de liderul surpriză din Ligue 1, Brest.

Boloni a fost trădat de portar în partida pe care Metz a pierdut-o cu Strasbourg. Diarra a marcat pe sub Oukidja unicul gol al meciului, în minutul 83.

Cea mai mare ocazie a lui Metz a fost ratată de căpitanul Udol. Boloni rămâne fără victorie pe teren propriu în acest sezon, dar se situează la jumatatea clasamentului din Franţa. 

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare