Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a convins. Ce jucător l-a impresionat după victoria cu Sepsi

Gigi Becali s-a convins. Ce jucător l-a impresionat după victoria cu Sepsi

Superliga

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a rămas plăcut surprins de prestaţia lui Mihai Lixandru (22 de ani) în meciul cu Sepsi.

Mihai Lixandru, mijlocaşul defensiv care poate juca şi pe postul de fundaş central l-a impresionat pe Gigi Becali după meciul cu Sepsi.

„Mi-a plăcut că am controlat jocul. Mi-a plăcut că l-am văzut pe Lixandru, îmi pun baza în el. Veţi vedea în doi ani ce fotbalist o să fie.

 Am descoperit un jucător. Tot auzeam de el că e bun, dar nu îl ştiam bine” a declarat Gigi Becali.

Absenţele din defensiva roş-albaştrilor l-au adus pe Lixandru în formula de start pentru deplasarea cu Sepsi, iar acesta nu a dezamăgit.

Suspendarea lui Dawa şi accidentarea lui Chiricheş au dus la formarea unui nou cuplu în centrul apărării celor de la FCSB, Lixandru - Ngezana.

Gigi Becali, atac la adresa lui Kyros Vassaras

Patronul celor de la FCSB i-a transmis preşedintelui CCA, Kyros Vassaras, un mesaj clar după analiza acestuia asupra fazelor controversate din ultima etapă a Superligii.

"Domnului Vassaras îi spun să nu mai pună falsuri. Alea sunt imagini trucate. Păi ce faci, mă, pui imagini trucate?

Şi îi mai spun ceva: stai acolo la tine acasă, în Grecia ta. Lasă-ne în pace şi vezi-ţi de treaba ta la tine! Ce cauţi tu aici să lucrezi? Nu ai muncă la tine? Lasă-ne, frate, în pace. 

El poate să spună 'Voi sunteţi nişte sclavi şi vă comandă stăpânul. El m-a chemat pe mine'. Poate să zică şi aşa şi aici are dreptate el.  

Depinde cât de sclavi o să fim. Dacă o să fim până la capăt sclavi, la alegeri. Să vedem dacă există ceva.

Nu poţi să schimbi că schimbi statutul. Păi, ce, eşti Putin? Dar nu ai puterea lui Putin să schimbi statutul toată ziua. 

O spun, pentru că s-a ajuns prea departe. Ce cauţi în România? Du-te, acasă la Atena, la tine. Lasă-ne în pace în sărăcia noastră. Ce caută el aici şi nu-şi vede de treaba lui?

Vine cu imagini trucate. Păi, alea sunt imagini trucate, alea din tribună. Dacă vrei, îţi truchez eu, eu care nu mă pricep la tehnologie şi pot să fac asta. 

Mă oftic. Când îl văd pe ăsta în Grecia, o să mă îmbăt. Nici nu vine în România. Cum stă ăsta în Grecia şi ia bani?", a declarat Gigi Becali.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsepsi 

viewscnt
Articole similare