Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu are Dragoş Iancu la Hermannstadt: "Îi prelungim cât vrea şi pe cât vrea"

Ce salariu are Dragoş Iancu la Hermannstadt: "Îi prelungim cât vrea şi pe cât vrea"

Hermannstadt​

Comentarii

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani, accidentat grav în prima repriză a meciului dintre Petrolul şi Hermannstadt câştigă o sumă mică de la clubul din Sibiu.

Preşedintele sibienilor, Dani Coman, a dezvăluit detaliile contractului pe care îl are tânărul mijlocaş, Dragoş Iancu, la Hermannstadt.

Dani Coman a anunţat faptul că înţelegerea lui Dragoş Iancu va fi prelungită, iar totodată şi suma pe care acesta o va câştiga.

“O să îi prelungim contractul, o să îi şi mărim contractul până îşi va reveni. Mai are contract cu noi, dar vrem să îl prelungim pentru că avem încredere în el. Vrem să fim cu toţi sufletul alături de el.

Îi prelungim contractul cu cât vrea el. Când o să iasă din operaţie, o să stau de vorbă cu el. Îi prelungim, îi şi mărim contractul. Suntem alături de el. El ia puţin, foarte puţin.

2000, nu de RON, de euro. Este un junior, nu ne hazardăm la contracte mari. Dar o să îi mărim salariul. Vom face exact cum credem noi de cuviinţă că e mai bine pentru el." a declarat Dani Coman pentru Fanatik.

Dani Coman, optimist în privinţa revenirii lui Dragoş Iancu

"Asta era întrebarea care îl obseda pe el. M-a întrebat de foarte multe ori. Şi mititelul ne-a impresionat pe toţi. Avea chilotul rupt şi mi-a zis domnul doctor să le cumpăr chiloţi, că sunt rupţi. 

Iar mititelul de acolo zicea, nu dar cu chiloţii ăştia am dat gol. De aia i-am luat toţi pe ăştia. Eram necăjiţi, dar era optimist şi el după discuţia cu domnul doctor. O să fie bine. 

Este un copil mult prea bun, prea profesionist pentru vârsta lui să nu îl ajute Dumnezeu. Este un băiat senzaţional, rămâne după fiecare antrenament. Dă lovituri libere, şuturi la poartă”, a spus Dani Coman pentru Fanatik.

 

Afla mai multe despre: hermannstadtdragos iancudani coman 

viewscnt
Articole similare