Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Dragoş Iancu după accidentarea horror. Surpriză! Cât de repede revine în teren: “Aşa mi-a spus domnul doctor”

VIDEO | Prima reacţie a lui Dragoş Iancu după accidentarea horror. Surpriză! Cât de repede revine în teren: “Aşa mi-a spus domnul doctor”

Hermannstadt​

Comentarii

Dragoş Iancu, tânărul fotbalist al celor de la Hermannstadt a oferit prima reacţie după accidentarea horror suferită în timpul meciului cu Petrolul, scor 0-0.

Mijlocaşul sibienilor a aflat estimativ şi perioada pe care o va petrece în afara terenului şi când îşi va face revenirea.

"Totul e bine, ce mi-a promis domnul doctor, a zis că aşa o să se întâmple, în 3-4 luni o să revin pe teren. N-am dureri, totul e bine, o sa vedem unde o sa facem recuperarea.

Am primit sute, mii de mesaje, le mulţumesc tuturor şi o să revin cât mai repede, la colegii care mi-au trimis mesaje, să ne revedem cât mai repede pe teren, mult mai puternici." a fost mesajul lui Dragoş Iancu după operaţie.

Fotbalistul echipei FC Hermannstadt, Dragoş Iancu, faultat grav de Valentin Ţicu, de la Petrolul Ploieşti, în meciul din etapa a zecea a Superligii, a fost diagnosticat cu fractură deschisă de peroneu.

Arbitrul Marian Barbu l-a eliminat cu roşu direct pe Ţicu, iar medicii au intervenit de urgenţă. Dragoş Iancu a fost transportat la spital.

Clubul Petrolul a transmis un mesaj de încurajare pentru tânărul mijlocaş, în timp ce căpitanul Valentin Ţicu i-a cerut scuze.

„Vreau să îi prezint scuze publice lui Dragoş Iancu, familiei lui şi clubului Hermannstadt. Îmi pare rău, nici prin gând nu mi-a trecut ce se putea întâmpla, nu s-a pus problema să fie ceva intenţionat.

 Sper să fie bine şi toată puterea mea merge către el. Voi încerca să-l ajut cu tot ceea ce pot, are tot sprijinul meu şi îmi doresc ca Dragoş să-şi revină cât mai repede”, a transmis Valentin Ţicu.

Afla mai multe despre: dragos iancuhermannstadtpetrolul 

viewscnt
Articole similare