Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, OUT de la Farul Constanţa. "Regele", dat afară de orice patron din Superligă: "Era demis cu rezultatele acestea"

Hagi, OUT de la Farul Constanţa. "Regele", dat afară de orice patron din Superligă: "Era demis cu rezultatele acestea"

Farul Constanța

Comentarii

Farul a câştigat titlul în Superligă în sezonul trecut, însă constănţenii au dezamăgit în actuala stagiune.

Farul Constanţa nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor lui Gheorghe Hagi şi a părăsit Liga Campionilor încă din primul tur preliminar. Ulterior, echipa de la malul mării a fost eliminată şi din Conference League, iar acum luptă pentru a-şi atinge obiectivele doar pe plan intern.

Fără Alibec şi Borza, transferaţi în vara acestui an, Farul are un parcurs dezamăgitor chiar şi în Superligă. În urma rezultatelor înregistrate de constănţeni în acest start de sezon, Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timişoara, a declarat că Gheorghe Hagi ar fi fost demis, dacă nu se afla pe banca tehnică a propriei sale echipe.

"Când a fost antrenor la Timişoara, Hagi nu avea echipă, nu avea jucătorii necesari, compatibili. Venea din altă lume. El le cerea jucătorilor să ajungă la nivelul lui. Nu neapărat tehnic, dar fizic, de implicare, de gândire a fotbalului. Era imposibil aşa ceva.

Hagi a fost unic. Jucători ca Hagi, Dobrin, Balaci, Lupu apar foarte greu, sunt de mare calitate. Va fi cu atât mai greu de acum înainte. Timpul pentru a-i putea construi o echipă era mult prea scurt.

Acum e un antrenor fantastic, dar cu condiţia ca şeful lui să fie tot Gică Hagi. Nu ştiu dacă va reuşi să facă performanţă în condiţiile în care va antrena o echipa cu un alt conducător. Dacă erau rezultatele de acum la Farul, cred că el era demis de un patron. Sigur, dacă eram şeful lui, îl dădeam afară.

Mă rog, ne înţelegeam să plece, pentru că pe Hagi nu ai cum să-l demiţi. N-ai cum. Nu te lasă lumea. Dacă ştii fotbal, nu ai cum. Discuţiile noastre au fost clare atunci. I-am zis că nu are la dispoziţie ce-i trebuie, el cerea altceva, echipa nu-i putea da ce voia el. Era o ruptură între el şi echipă" , a declarat Marian Iancu la playsport.ro.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare