Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Steaua Bucureşti a prezentat noul echipament, iar reacţiile fanilor au curs! Ce păreri sunt: "Nu mă aşteptam / De mulţi ani nu au mai fost aşa tricouri"

FOTO | Steaua Bucureşti a prezentat noul echipament, iar reacţiile fanilor au curs! Ce păreri sunt: "Nu mă aşteptam / De mulţi ani nu au mai fost aşa tricouri"galerie foto

Steaua

Comentarii

CSA Steaua Bucureşti a prezentat noul echipament pentru sezonul în care e ţintuită, din nou, în Liga 2. Imaginile au fost furnizate cu câteva ore înainte de meciul pe care "militarii" îl dispută în campionat.

Echipament nou pentru Liga 2 la CSA Steaua! Fanii au comentat în număr mare alegerea clubului

Steaua Bucureşti nu are miză nici în acest sezon din Liga 2, în care lotul a suferit schimbări mari, cu acelaşi Daniel Opriţa pe banca tehnică. "Militarii" joacă împtrova lui CSM Slatina, în etapa a şaptea, luni, de la 18:00, dar faţă de sezoanele trecute au început slab de campionat. 

CSA Steaua e în partea a doua a clasamentului, pe locul 14, cu doar şapte puncte acumulate, dar fanii au avut parte de o surpriză pentru partida de azi. Clubul din Ghencea a dezvăluit noul echipament roş-albastru, care va fi folosit la meciurile de acasă. 

Imprimat cu emblemele istorice ale clubului în partea superioară din spate, echipamentul este roşu pe faţă şi albastru pe spate, cu şort roşu şi jambiere albastre. 

David Matei (17 ani), una dintre speranţele echipei, a prezentat echipamentul cu care fotbaliştii lui Daniel Opriţa şi-au făcut apariţia câteva ore mai târziu în meciul cu CSM Slatina, pe Stadionul Steaua. 

"Astăzi jucăm în roş-albastru!

Steaua Bucureşti va juca astăzi, în meciul cu CSM Slatina, în noul echipament roş-albastru. Acesta va fi disponibil în curând şi pe MagazinSteaua.ro.

Vă aşteptăm la meci să susţinem echipa de suflet, Steaua Bucureşti!", a transmis Steaua Bucureşti, în momentul dezvăluirii noului echipament. 

Noul echipament pentru meciurile de acasă a fost întâmpinat cu entuziasm de suporteri, care au comentat în număr mare la anunţul clubului.

Printre părerile pozitive, câţeva persoane au spus: "Foarte tare echipamentul" / "Felicitări pentru alegerea designului" / "Chiar frumos, nu mă aşteptam de la voi. În general veniţi numai cu veşti proaste" sau "A meritat aşteptarea. De mulţi ani nu au mai fost aşa tricouri mişto", "Ooo, ne-am amintiti şi noi ce culori avem". 

Până în acest moment al sezonului, CSA Steaua Bucureşti a purtat bleumarin şi galben.  

Galerie foto cu noul echipament prezentat Steaua Bucureşti

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: csa steauacsa steaua bucurestiechipament csa steauacsa steaua liga 2 

viewscnt
Articole similare