Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma de bani cu care Ţicu l-ar face pe Iancu să treacă peste accidentare! "5.000 de euro, că să stea suspendat nu-l ajută"

Suma de bani cu care Ţicu l-ar face pe Iancu să treacă peste accidentare! "5.000 de euro, că să stea suspendat nu-l ajută"

Hermannstadt​

Comentarii

Fostul fotbalist de la Rapid, Ovidiu Herea, şi comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, au comentat duelul dintre Dragoş Iancu şi Valentin Ţicu, în urma căruia mijlocaşul lui Hermannstadt

Curg reacţiile după accidentarea lui Dragoş Iancu, cea mai urâtă fază de la startul Superligii

Dragoş Iancu a fost operat pentru o fractură deschisă de peroneu şi va fi indisponibil trei, patru luni, după contactul provocat de căpitanul Petrolului, Valentin Ţicu, cel care a vorbit despre accidentarea gravă

Din acest moment, pentru Dragoş Iancu urmează recuperarea pentru a reveni pe gazon, iar Ovidiu Herea consideră că mijlocaşul de 20 de ani va fi nevoit să câştige şi lupta pe plan mental. 

De asemenea, s-a dezbătut şi faptul dacă Valentin Ţicu ar trebui să-l ajute financiar pe Dragoş Iancu, în condiţiile în care fundaşul Petrolului şi alţi oameni din fotbal au transmis că faultul nu a fost cu intenţia de a-l accidenta pe adversar. 

"Doamne fereşte! Cel mai greu lucru pentru el acum... Fizic va fi bine, dar acum e important cum îşi va reveni psihic, că după accidentare e greu să fii cel de dinainte. Eu am venit după operaţie la genunchi, am stat două luni şi tot aveam teama de a băga piciorul. Psihic să fie cel care a fost înainte de accidentare. Nici nu pot să mă uit la astfel de accidentări. Ştiu cum a fost când jucam fotbal, mă feream de accidentări. Nu am trăit astfel de momente, dar ştiu că Mihai Roman a trecut prin astfel de momente, dar el fiind puternic a revenit şi a jucat bine mulţi ani de zile. 

Recuperarea e mai mult de 50% din accidentare. Dacă n-o faci serios, e foarte greu să revii. N-a fost intenţia aia să te duci cu talpa, a încercat să joace mingea, a venit cu piciorul din spate şi l-a prins pe pământ. N-a avut intenţia să-i rupă piciorul", a declarat Ovidiu Herea, la Orange Sport. 

Momentul îngrozitor a fost comentat şi de Bogdan Cosmescu. 

"Sper să fie aşa cum cred toţi, să fie doar peroneul sau să fie doar tibia. Accidentarea asta e mai uşoară decât una la genunchi, dar dacă e genunchiul e rău. Nu ştiu ce stare materială are, din ce familie provine, că Hermanntadt zice că suntem alături de tine, dar peste două luni... Aici poate fi o problemă. Dacă se întâmpla la Liga 2 sau Liga 3, erai terminat, bine că e la Hermannstadt, are expunere. 

Are nevoie de noroc, că uite ce a păţit Panţîru. Ianis Hagi a stat un an şi o lună şi de ăia din Scoţia nu poţi să zici că nu se pricep. Depinde de organism şi de ce noroc ai", a spus comentatorul Orange Sport. 

"Un 5.000 de euro îl ajută" pe Dragoş Iancu. Gestul pe care l-ar putea face Valentin Ţicu, în locul unei suspendări drastice

Cum Dragoş Iancu va avea nevoie de susţinere, iar Hermannstadt a anunţat că-i va mări contractul, au fost luate în calcul şi alte variante. 

"Clubul ar trebuie să plătească pentru el, mai ales că s-a accidentat pe teren în meci. Oricum are nevoie de susţinere financiară", consideră fostul mijlocaş de la Rapid, Ovidiu Herea. 

În schimb, Bogdan Cosmescu a considerat că un ajutor financiar din partea lui Valentin Ţicu ar fi un beneficiu pentru adversarul accidentat, decât o suspendare. 

"Ar trebui să-i dea nişte bani băiatului ăsta, un 5.000 de euro, de exemplu, îl ajută, că să stea suspendat nu-l ajută. Nu ştiu situaţia lui Dragoş Iancu, din familie. Ar trebui să iei nişte bani, nu ştiu dacă prevede regulamentul. Pe de altă parte, mă uitam şi la rugby, că trebuie să fii calculat. Ok, mulţi apreciază entuziasmul ăsta, dar trebuie să fii atent", a mai spus comentatorul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dragos iancuaccidentare dragos iancuvalentin ticuaccidentare petrolul hermannstadt 

viewscnt
Articole similare