Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man a ratat transferul carierei! Giovanni Becali confirmă: ”Antrenorul se gândea la el” | EXCLUSIV

Dennis Man a ratat transferul carierei! Giovanni Becali confirmă: ”Antrenorul se gândea la el” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul român Dennis Man (25 de ani) ar fi putut pleca de la Parma chiar după primul sezon, însă lucrurile nu am mers conform planului, iar transferul nu s-a mai realizat.

Dennis Man s-a transferat la Parma în iarna lui 2021, de la FCSB, în schimbul a 11.000.000 de euro, însă planul iniţial era altul. 

Dennis Man a ratat transferul carierei

Impresarul lui Dennis Man, Giovanni Becali, a recunoscut că Jose Mourinho îl urmărea cu atenţie pe Dennis Man de ceva timp şi plănuia transferul său la AS Roma.

Antrenorul portughez s-a despărţit de Tottenham în aprilie 2021, şi au urmat câteva luni de discuţii cu AS Roma, până când să li se alăture acestora, în vară.

Jose Mourinho îl plăcea foarte multe pe Dennis Man şi se gândea să-l transfere la AS Roma, în  acea vară, însă totul a picat în momentul în care Parma a retrogradat.

Mai exact, şefii Parmei nu au dorit să-l mai cedeze pe Dennis Man, cu speranţa că echipa va reveni rapid în Serie A. Lucrul care nu s-a mai întâmplat, dar nici fotbalistul român nu a mai ajuns la AS Roma.

  • Cel mai probabil, AS Roma şi-ar fi dorit un împrumut cu opţiune de transfer definitiv, lucru deloc pe placul conducerii Parmei.

Mourinho cunoaşte totul despre fotbalul românesc. Putea să aibă un jucător român la Roma, dar, din păcate, Roma avea un fair-play financiar de peste 100.000.000 de euro şi nu a putut să cumpere. Cred că şi, acum, cu Lukaku, a făcut în aşa fel să plătească anul viitor.

Jose Mourinho se gândea la Dennis Man, dar nu ajunsese la Roma. După aceea a venit, când deja Parma era în Serie B.

Dacă Parma ar fi rămas în prima ligă şi cu ajutorul lui Dennis Man, probabil ar fi prins drumul Romei”, a declarat Giovanni Becali, pentru Orange Sport.

  • Cifrele lui Dennis Man în sezonul 2020/2021, când Parma a retrogradat în Serie B: 14 meciuri, 2 goluri şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: dennis mangiovanni becaliromaparmaitaliafcsb 

viewscnt
Articole similare