Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua continuă să se chinuie în Liga 2! A făcut egal cu CSM Slatina, iar suporterii au cerut explicaţii: "Ne-au reproşat lipsa de atitudine"

Steaua continuă să se chinuie în Liga 2! A făcut egal cu CSM Slatina, iar suporterii au cerut explicaţii: "Ne-au reproşat lipsa de atitudine"

Liga 2

Comentarii

CSA Steaua a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu formaţia CSM Slatina, în etapa a şaptea din Liga 2.

CSA Steaua a făcut egal, la Bucureşti, cu CSM Slatina, scor 1-1

Oaspeţii au început mai bine în Ghencea şi au ratat o ocazie în minutul 6, prin Dragu, iar în minutul 33 au şi deschis scorul, la şutul din careu al lui Marin. Steaua a început cursa pentru egalare şi Sierra a şutat pe lângă poarta oaspeţilor în minutul 46, iar în minutul 74 Chipirliu a trimis în bara transversală.Egalarea a venit în minutul 90, când Chipirliu a centrat şi Matei a înscris.

CSM Slatina este pe locul 9 în clasament, cu 10 puncte, în timp ce CSA Steaua a ajuns la al treilea rezultat de egalitate consecutiv pe teren propriu şi ocupă locul 13, cu 8 puncte.

Reacţia căpitanului roş-albastru, după Steaua - CSM Slatina 1-1, în Liga 2

”Nu avem multe de spus. Trebuie să băgăm capul în pământ şi să muncim mai mult. Nu e bine pentru nimeni. Suntem într-o situaţie delicată. Nu vrem să căutăm scuze. E etapa a şaptea. Am avut meciuri în care am jucat bine.

Lipsa de rezultate ne-a dat în spate ca moral. Indiferent de situaţie, trebuia să câştigăm. Ne-au reproşat lipsa de atitudine. Cu o victorie, eram în lupta pentru play-off. Trebuie să schimbăm ceva, nu se mai poate. Trebuie schimbat de la început până la final!”, a spus Deac Beţa, căpitanul Stelei. 

Afla mai multe despre: csa steaua slatinadean betacsa steaua liga 2steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare