Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu ştiu, nu găsesc explicaţii". Ciprian Deac vorbeşte despre titlul Superligii după Rapid - CFR Cluj 3-1: "Avem timp"

"Nu ştiu, nu găsesc explicaţii". Ciprian Deac vorbeşte despre titlul Superligii după Rapid - CFR Cluj 3-1: "Avem timp"

Rapid

Comentarii

Ciprian Deac, jucătorul echipei CFR Cluj, ştie că nimic nu este pierdut şi că formaţia sa poate lupta la titlu şi anul acesta, dar speră că jocul slab din repriza secundă a înfrângerii cu Rapid, de luni seara, scor 1-3, a fost doar o întâmplare.

Ciprian Deac: "Sper să fie un accident ce s-a întâmplat în seara asta"

Rapid Bucureşti a dispus luni seara, pe teren propriu, scor 3-1, de formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a zecea a Superligii. Albion Rrahmani a marcat de două ori, iar Claudiu Petrila a înscris împotriva foştilor colegi. 

„O primă repriză bună, se pare că la pauză am ieşit altă echipă, nu am mai fost echipa din prima repriză, care a avut două-trei ocazii mari şi putea închide meciul. Nu ştiu, nu găsesc explicaţii. Am intrat foarte slab în a doua repriză, au venit peste noi, au marcat repede, cred că acolo a fost momentul când s-a rupt totul. Sper să fie un accident ce s-a întâmplat în seara asta, trebuie să ne revenim foarte repede pentru că la fotbal nu te aşteaptă nimeni. 

Nu e nimic pierdut, va urma şi returul, va fi şi play-off-ul, mai sunt foarte multe meciuri de jucat, eu cred că avem timp să ne revenim şi să ne batem să rămânem acolo sus. E clar că a contat şi absenţa antrenorului, pentru că la pauză el ne poate spune ce a văzut, ce e bine, ce e rău, e clar că a fost un dezavantaj pentru noi”, a declarat Ciprian Deac.

Afla mai multe despre: ciprian deacrapid cfr cluj 

viewscnt
Articole similare