Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nici eu nu-mi explic de ce a ieşit din primul 11". A fost revelaţia de la Rapid cu Mutu, dar Bergodi are alt favorit: "Îmi pare rău de el"

"Nici eu nu-mi explic de ce a ieşit din primul 11". A fost revelaţia de la Rapid cu Mutu, dar Bergodi are alt favorit: "Îmi pare rău de el"

Rapid

Comentarii

În partea dreaptă a apărării rapidiste, concurenţa e acerbă. La fiecare meci, italianul Cristiano Bergodi are variante bune, iar decizia pentru partida cu CFR Cluj a fost comentată.

A luat Cristiano Bergodi decizia bună? "Nu-l văd pe Braun peste el niciodată / Nici eu nu-mi explic"

Ultimul meci al etapei cu numărul zece din Superliga, Rapid - CFR Cluj, se joacă luni, e la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Pentru derby-ul feroviar, giuleştenii au aliniat următoarea echipă de start: H. Moldovan - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza - Al. Ioniţă II, Al. Albu, Emmers - Funsho, Rrahmani, Petrila; Rezerve: Drăghia, Onea, Bădescu, I. Cristea, Pănoiu, Papeau, Cîrjan, Valle, Al. Stan

Însă, decizia de pe postul de fundaş dreapta a produs mirare. Răzvan Onea, revelaţia echipei cu Adi Mutu, nu mai are postul de titular asigurat, iar nou-venitul Christopher Braun a prins mai multe minute, în acest sezon, decât concurentul său pe post. 

"Îmi pare rău de Onea. Nu-l văd pe Braun peste el niciodată, niciodată. Era şi pe placul galeriei", a declarat comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu. 

Alegerea lui Cristiano Bergodi a fost comentată şi de Ovidiu Herea: "Nici eu nu-mi explic de ce a ieşit din primul 11, după ultimul sezon, dar dacă aşa vede antrenorul e decizia lui. Pe Onea poţi lua bani, e un tânăr de perspectivă pentru care Rapid încă poate lua bani", a spus fostul jucător din Giuleşti, la Orange Sport. 

  • 10 meciuri a prins Christopher Braun în acest sezon la Rapid
  • 6 meciuri a disputat Răzvan Onea în acest campionat. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodichristopher braunrazvan onearapid cfr cluj cluj 

viewscnt
Articole similare