Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spune că a aflat de la TV că pleacă de la Rapid! "Am rămas şocat, pentru că nu ştiam nimic. Lumea era foarte mulţumită de mine"

Spune că a aflat de la TV că pleacă de la Rapid! "Am rămas şocat, pentru că nu ştiam nimic. Lumea era foarte mulţumită de mine"

Rapid

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii plecaţi de la Rapid Bucureşti, în ultima perioadă, a vorbit deschis despre momentul despărţirii. Valentin Costache (25 de ani) a recunoscut că a fost surprins că giuleştenii au renunţat la el.

Rapid Bucureşti a renunţat la el, deşi "toată lumea era foarte mulţumită": "Când am văzut la TV, am rămas şi eu şocat"

Lotul gândit de Cristiano Bergodi, pentru acest sezon, a suferit multe modificări, faţă de mandatul lui Adrian Mutu. Dugandzic şi Sefer au fost vânduţi, dar jucătorul care s-a arătat surprins că va fi cedat este Valentin Costache. 

De patru ori campion al României cu CFR Cluj, Valentin Costache a semnat în Cipru, cu Apollon Limassol, unde a bifat 144 de minute, în trei meciuri. 

"Am vorbit cu Ţucudean şi Cristi, naşii mei, şi mi-au zis <<Bă, în ţară ai fost cam peste tot, ai jucat la toate echipele>>. Am ales cu inima şi cu sufletul să schimb ceva, am zis că e momentul să schimb ceva şi să văd cum e în altă ţară", a declarat Valentin Costache, pentru Orange Sport. 

Totuşi, felul în care despărţirea s-a produs l-a surprins pe atacantul lateral, care nu s-ar fi aşteptat că serviciile sale nu îi mai sunt de folos lui Cristiano Bergodi. 

Valentin Costache susţine că a aflat din media că Rapid va renunţa la el, contrar aşteptărilor sale. 

"Şi pentru mine a fost surprinzător. Când am văzut la TV, am rămas şi eu şocat, pentru că nu ştiam nimic, toată lumea era foarte mulţumită de mine. În trei meciuri am intrat, iar în două am dat pase de gol.

Am fost puţin supărat, sincer să fiu, dar după ce am primit această ofertă am văzut cum e clubul, cum sunt oamenii şi chiar sunt foarte fericit. De la supărare am fost foarte fericit.  

Nu mai suport supărările, nu mai suport nimic, vreau să fiu liniştit şi să joc eu fotbal. Anul acesta nu am arătat ce puteam eu şi acum o să-mi arăt adevărata valoare", a mai spus fostul jucător de la Rapid, pentru Orange Sport. 

  • 28 de meciuri şi 6 pase decisive sunt cifrele lui Valentin Costache la Rapid

Afla mai multe despre: valentin costachevalentin costache apollon limassoltransferuri rapid 

viewscnt
Articole similare