Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vassaras îl curăţă pe Colţescu!”. Greşeala de la Farul-FCSB i-ar putea termina cariera centralului Sebastian Colţescu | EXCLUSIV

”Vassaras îl curăţă pe Colţescu!”. Greşeala de la Farul-FCSB i-ar putea termina cariera centralului Sebastian Colţescu | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Arbitrajul a devenit din nou subiect de discuţie în fotbalul românesc, în aceste zile, mai ales după greşelile făcute de Sebastian Colţescu la Farul-FCSB şi Istvan Kovacs la CFR Cluj-Petrolul.

Sebastian Colţescu a acordat o lovitură de la 11 metri pentru FCSB, în meciul cu Farul, transformată de către Darius Olaru, care s-a dovedit a fi decisivă. Centralul a văzut fault la un mini-contact în careu, între Şut şi Băluţă.

De partea cealaltă, Istvan Kovacs a refuzat să acorde două lovituri de la 11 metri pentru Petrolul, în înfrângerea din Gruia, cu CFR Cluj, scor 0-1.

Colţescu, dat exemplu. Kovacs, iertat

Prezent în studiourile Orange Sport, comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu este de părere că şeful Comisiei Centrale Arbitrilor (CCA), Kyros Vassaras, va lua măsuri drastice după aceste meciuri, pentru a le da exemplu arbitrilor mai tineri.

Şi cel ”sacrificat” nu va fi Istvan Kovacs, cel mai bine văzut arbitru român la nivel mondial, ci Sebastian Colţescu, un arbitru cu un trecut agitat, ieşit de pe listele FIFA, care se apropie de retragere.

Bogdan Cosmescu crede că Vassaras îl va scoate pe Colţescu de la delegări, cât mai curând, pentru a demonstra că la CCA disciplina primează, iar erorile grave suportă consecinţe pe măsură.

Iată cum a decurs discuţia dintre Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru, în studiourile Orange Sport:

Bogdan Cosmescu: ”Am o premoniţie: îl curăţă pe Colţescu. Este exact arbitrul potrivit pentru a fi dat exemplu că şi noi suntem foarte stricţi când se greşeşte.

Nu mai este pe lista FIFA, are 47 de ani, cred că e în pericol mare. La greşeala asta, va fi bun dat exemplu. Eu zic că e în pericol mare să-l mai vedem abia la primăvară”.

Basarab Panduru: ”Şi eu tind să-i dau dreptate. Este un moment potrivit să dai cu cineva un exemplu”.

Bogdan Cosmescu: ”Şi nu o să dai cu Istvan Kovacs, arbitrul tău numărul 1. Ce, eşti nebun?”.

Basarab Panduru: ”Sub nicio formă”.

Bogdan Cosmescu: ”Colţescu este perfect!”.

Basarab Panduru: ”S-ar putea”.

Afla mai multe despre: coltescufarul-fcsbcosmescu 

viewscnt
Articole similare