Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Susţinere pentru Petrolul împotriva lui Istvan Kovacs: ”Un distrugător de meciuri. Merită să fie scos din arbitraj şi uitat acolo într-un colţ”

Susţinere pentru Petrolul împotriva lui Istvan Kovacs: ”Un distrugător de meciuri. Merită să fie scos din arbitraj şi uitat acolo într-un colţ”

Superliga

Comentarii

Alături de Petrolul Ploieşti, şi oficialii unei alte echipe din Superligă au ieşit la atacuri vehemente la adresa arbitrului Istvan Kovacs.

CFR Cluj a câştigat meciul cu Petrolul, scor 1-0, într-un mod extrem de controversat.

Ploieştenii a contestat vehementat maniera de arbitraj şi consideră că centralul Istvan Kovacs făcut praf partida din Gruia.

Cei de la FCU Craiova îl ”distrug” pe Istvan Kovacs

De partea prahovenilor se poziţionează şi Adrian Mititelu Jr. care a avut şi el o replică acidă la adresa arbitrului născut în localitatea Carei, judeţul Satu Mare.

Fiul patronul de la FCU Craiova a fost categoric şi a cerut ca Istvan Kovacs ”să fie scos din arbitraj”.

”Din punctul meu de vedere, au fost ambele faze penalty, fără discuţii. Au fost nişte semne de întrebare la faza cu portarul de la CFR şi atacantul de la Petrolul, însă îl împiedică clar, altfel era gol. Mi se pare că îşi păstrează pasiunea faţă de o singură echipă.

Asta este România şi începem să ne obişnuim cu lucrul acesta. Când ne arbitrează domnul Istvan Kovacs ştim clar că plecăm un un mare dezavantaj. 

În meciul de baraj pentru Conference, l-a dat afară pe Bauza. Nu a văzut un penalty clar la Manea, care a făcut henţ. Cu câteva luni înainte, când am jucat cu CSU în tur, a dat un penalty când mingea i-a atins firele de păr de la mână lui Bahassa.

Ce face Istvan Kovacs este o ruşine. Merită să fie scos din arbitraj şi uitat acolo într-un colţ. Oricum, degeaba. 

O să iasă domnul Kyros Vassaras şi va spune că nu a fost penalty. O să aranjeze ei bine fazele, cum o fac deja, ca nişte specialişti în arbitraj. O să spună că a arbitrat foarte bine domnul Kovacs.

Sunt probleme mari de arbitraj şi or să persiste în continuare. Se pare că cei din conducerea fotbalului românesc nu fac nimic în privinţa aceasta, ba chiar îl susţin din ce în ce mai mult pe acest Istvan Kovacs. 

Este un distrugător de meciuri şi face nişte parti-pris-uri de 15 ani”, a declarat, pe un ton nervos, Mititelu Jr., conform Fanatik.

În vârstă de 39 de ani, deşi este arbitru FIFA, Istvan Kovacs nu a fost delegat la niciun meci din cupele europene la mijlocul acestei săptămâni.

Afla mai multe despre: petroluladrian mititelu jrcfr clujistvan kovacs 

viewscnt
Articole similare