Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Merită 8 etape suspendare!”. Ce s-a citit pe buzele lui Kovacs când Petrolul a cerut penalty: ”E grav!” | VIDEO EXCLUSIV

”Merită 8 etape suspendare!”. Ce s-a citit pe buzele lui Kovacs când Petrolul a cerut penalty: ”E grav!” | VIDEO EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Echipa CFR Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a noua.

Clujenii au deschis scorul în minutul 12, când Tachtsidis a executat o lovitură liberă, mingea a fost respinsă din careu şi a ajuns la Avonou, care a şutat  de la 16 metri şi a înscris. Petrolul a cerut penalti în minutul 32, la un contact între Alexandru Musi şi portarul Sava, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a acordat nimic.

Antrenorul gazdelor, Andrea Mandorlini, a fost trimis în tribună în minutul 58, iar CFR a mai avut o bară în minutul 64, la un şut al lui Deac, dar cum Petrolul nu a reuşit să pună în pericol poarta lui Sava decât în minutul 90, când goalkeeperul gazdelor a scos la ocazia lui Papp, clujenii s-au impus cu 1-0 şi, cu 19 puncte, sunt pe locul secund în campionat. Petrolul are 13 puncte şi ocupă poziţia a cincea.

Un moment care l-a avut în prim plan pe Istvan Kovacs a stârnit o discuţie, în direct, la Orange Sport. 

Bogdan Cosmescu: Mi s-a părut bosumflat, că nu are chef, că e plictisit. Cred că n-a primit meci la Champions League, el avea chef, voia acolo. 

Dan Udrea: Există o fază când vorbeşte cu cei de la VAR şi pune o întrebare clară. Întreabă dacă e penalty pentru Petrolul.. Asta e gravă. Intrebi pentru Petrolul şi dai drumul la meci?!

Constantin Zotta: Comunici pentru penalty. Era evident. Când îţi spune că e o situaţie de penalty trebuie să pui nişte întrebări, la ce fază, poate mi-a scăpat, aici nici măcar nu întreabă. Este grav!

Basarab Panduru: De ce întreabă pentru Petrolul? (n.r. câtre Zotta) Ai vorbit un minut şi nu mi-ai zis... 

Bogdan Cosmescu: Asta înseamnă suspendare 8 etape! Nu e posibil... 

Video:

Afla mai multe despre: istvan kovacspetrolul ploieşticfr clujvar 

viewscnt
Articole similare