Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere lansată în direct după scandalul arbitrajului pro-CFR Cluj din meciul cu Petrolul: "Nicio problemă! Ei nu sunt în măsură să vorbească!"

Propunere lansată în direct după scandalul arbitrajului pro-CFR Cluj din meciul cu Petrolul: "Nicio problemă! Ei nu sunt în măsură să vorbească!"

CFR Cluj

Comentarii

Istvan Kovacs a fost în centrul atenţiei la meciul CFR Cluj - Petrolul 1-0, în care a luat decizii controversate în momente-cheie ale jocului, iar din interiorul CFR-ului a venit o propunere interesantă. Aceea ca Istvan Kovacs să nu mai arbitreze meciurile CFR-ului, dar nici pe cele ale FCSB.

 

Cristi Balaj, preşedintele CFR Cluj, a răspuns valului de critici lansat asupra lui Istvan Kovacs ca urmare a meciului CFR Cluj - Petrolul 1-0. De asemenea, fostul arbitru a făcut o propunere de luat în calcul, probabil, pentru viitor.

"Kovacs să nu mai arbitreze CFR şi FCSB!". Balaj, răspuns obraznic pentru Petrolul: "Nu sunt în măsură să vorbească"

Preşedinte în Gruia, Balaj, a venit cu propunerea ca Istvan Kovacs să nu mai fie delegat la meciurile CFR-ului pentru a evita polemicile, dar nici ale celor de la FCSB. În plus, Cristi Balaj a cerut CCA să nu mai trimită arbitri din Bucureşti la meciurile celor două.

"Cel mai bine ar fi ca, Kovacs să nu mai arbitreze CFR-ul şi FCSB. FCSB şi CFR să nu mai fi arbitrate de arbitri din Bucureşti. Nu am avea nicio problemă. Cei de la Petrolul nu sunt în măsură să vorbească. Să nu mai spun că Istvan Kovacs nu merită să-i arbitreze.

La faza cu Ajeti a fost o ţinere scurtă pentru a nu-i întârzia plecarea. Aici ori dai fault în atac, ori penalty. Aici sunt subiectiv şi mă abţin", a spus Balaj la Fanatik Superliga.

Afla mai multe despre: cfr clujbalajistvan kovacsfcsbarbitrupetrolul 

viewscnt
Articole similare