Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru, primul refuz pentru postul de antrenor principal la Universitatea Craiova. ”Zilele următoare o să am o întâlnire”

Mihai Rotaru, primul refuz pentru postul de antrenor principal la Universitatea Craiova. ”Zilele următoare o să am o întâlnire”
Comentarii

Eugen Neagoe (56 de ani) nu va mai reveni la Universitatea Craiova, cel puţin nu acum, ci îl aşteaptă o altă experienţă în cariera de antrenor.

După numai şapte meciuri, Universitatea Craiova a fost părăsită de Laurenţiu Reghecampf, care a preferat să meargă în Arabia Saudită, campionat care atrage din ce în ce mai mulţi fotbalişti de renume mondial.

Rămâsă fără antrenor principal, Craiova a început căutările, iar Eugen Neagoe era unul dintre numele de luat în seamă.

Cea mai vehiculată variantă de antrenor pentru Universitatea Craiova preferă străinătatea

Totuşi, acesta nu se va întoarce în Bănie, cel puţin nu acum, deoarece se află în negocieri cu o echipă din străinătate.

Mai mult, Neagoe a dezvăluit că a mai avut recent trei oferte din România, dar nu s-au materializat.

”Nu mi-aş fi dorit să intru în vacanţă, dar asta este situaţia. La fotbal nu poţi să ştii, se poate întâmpla orice, în orice zi.

Surpriză a fost şi pentru mine, nu mă aşteptam ca după două etape să vină patronul şi să-mi spună că vrea să ne despărţim. Nu mi-a reproşat nimic (n.r. Mihai Rotaru).

Nu aş vrea să comentez plecarea lui Reghecampf. Am înţeles că a primit o ofertă din Arabia Saudită. Nu ştiu ce lovitură a fost pentru Mihai Rotaru, el ar putea să spună. Ştiu că erau într-o relaţie bună, erau prieteni.

(n.r. dacă s-ar întoarce) Dacă m-ar suna Mihai Rotaru aş vorbi cu el. Am mai şi vorbit de două ori de când am plecat de la Universitatea Craiova. Eu nu m-am certat cu el. Nu aş putea să spun acum decizia pe care aş lua-o. În primul rând ar trebui să vorbesc cu el.

(n.r. despre FC U Craiova) Nu este nimic adevărat. Cu Mititelu m-am întâlnit prin Craiova, am stat de vorbă cu el, dar nu am avut o ofertă. Am avut în schimb trei oferte de la echipe din România.

Zilele următoare o să am o întâlnire cu o echipă din străinătate, dar nu aş vrea să vă spun echipa, pentru că are antrenor. Este o ţară apropiată de noi, dar rămâne de văzut dacă se va stabili întâlnirea şi vom vedea dacă ne vom înţelege.

Cu sănătatea stau foarte bine. Am trecut prin foarte multe, ar trebui să fie mai puternică şi inima”, a declarat Neagoe, conform As.

Eugen Neagoe a stat pe banca Universităţii Craiova în perioada 1 ianuarie - 25 iulie şi a avut un total de 21 de meciuri, cu nouă victorii, şase remize şi şase eşecuri.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaeugen neagoelaurentiu reghecamof 

viewscnt
Articole similare