Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru a găsit antrenor după plecarea şocantă a lui Laurenţiu Reghecampf

Mihai Rotaru a găsit antrenor după plecarea şocantă a lui Laurenţiu Reghecampf

Universitatea Craiova

Comentarii

Mihai Rotaru a ales noul antrenor al Universităţii Craiova după plecarea bruscă a lui Laurenţiu Reghecampf.

Conform GSP, Corneliu Papură (50 de ani) este soluţia aleasă de Mihai Rotaru, antrenorul care a mai fost pe banca Universităţii Craiova în sezoanele 2019-2020, 2020-2021, dar şi 2021-2022 va prelua din poziţia de antrenor interimar locul pe banca echipei din Craiova.

Universitatea Craiova a rămas cu staff-ul lui Reghecampf, după plecarea acestuia în Arabia Saudită.

Corneliu Papură va rămâne pe banca Universităţii Craiova până se va găsi un antrenor, anunţă GSP.

În cele trei perioade petrecute de Corneliu Papură pe banca celor de la Universitatea Craiova, technicianul a adunat 38 de meciuri.

Media sa de puncte obţinute pe meci în prima sa perioadă, în sezonul 2019-2020 a fost de 1.65 puncte pe meci, în timp ce la a doua sa aventură pe banca oltenilor, în cele şapte meciuri antrenate, media a fost de 1.71.

Ultima sa şedere pe banca Universităţii Craiova a fost şi cea mai nefericită, doar 1.45 puncte pe meci obţinute în cele 11 meciuri antrenate.

Mihai Stoica înţelege plecarea lui Reghecampf

Despre vestea zilei în fotbalul românesc a vorbit şi Mihai Stoica, cel care a colaborat în trecut cu ”Reghe” la FCSB.

Analistul Orange Sport a precizat că înţelege decizia lui Laurenţiu Reghecampf de a da curs ofertei din zona Golfului şi de a ajunge în campionatul Arabiei Saudite, noul ”El Dorado” al fotbalului mondial.

”Comparativ cu ce e acolo, toate cluburile sunt mici şi au salarii mici. De ce să nu meargă acolo? Dacă un club saudit îi plăteşte clauza, cine nu ar pleca. Cred că oricine ar fi plecat.

Sunt şi jucători, şi antrenori mari acolo. Cred că orice antrenor rupea uşa. E mare lucru că avem antrenori acolo. Olăroiu, Răzvan Lucescu au făcut mari performanţe acolo”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai rotaruuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare